Bitcoin çok yakında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir! İşte sebepleri
Bitcoin çok yakında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir! İşte sebepleri

Bitcoin çok yakında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir! İşte sebepleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu hafta kurumsal ticaret artarken borsalardan çok sayıda token taşındı. Tüm bu aksiyon Bitcoin fiyatının 44.000 dolara sıçramasını sağladı.

Son veriler, bu çıkışların dünyanın en büyük kripto para birimi için rekorun habercisi olabileceğini gösteriyor.

Token, ABD Merkez Bankası’nın beklendiği gibi faiz oranlarını artırmasının hemen ardından gelen son sıçramasıyla birlikte son yedi gün içinde yaklaşık %7 arttı. Bu gücün büyük bir kısmı, büyük Wall Street şirketlerinin artan ilgisiyle kurumsal ticarete atfedildi.

Bitcoin ayrıca, Fed’in enflasyonu düşürme hamlelerinde daha agresif olacağını söylemesinin ardından hisse senetlerinin yaşadığı kısa vadeli zayıflıktan kaçınmayı başardı.

Son çıkışlar daha fazla Bitcoin gücü sinyali olabilir

Intotheblock elde edilen verilere göre, token Pazartesi günü bir ay içinde en büyük borsa çıkışına sahipti ve 15.000’den fazla birim borsalardan taşındı. Tarihsel olarak, büyük çıkışlar her zaman tokenin fiyatında önemli bir sıçramadan önce geldi.

Ocak ayının sonlarında, 14.000’den fazla tokenin borsalardan çıkışının yapıldığı son günlerdi ve Bitcoin’in fiyatı bir haftada yaklaşık %20 artarak 44.000 doları geçmişti.

BTC sıçraması durumu, düşük token arzının genellikle daha yüksek fiyatlara yol açması gerçeğiyle destekleniyor. Ve aktif borsalardan büyük miktarda token alındığında, BTC arzının düşmesi ve fiyatları desteklemesi gerekiyor.

Kripto duyarlılığı

Son zamanlardaki kazanımlarla bile, kripto piyasasına yönelik duyarlılık büyük ölçüde kısıtlı. Rusya-Ukrayna ihtilafından kaynaklanan ekonomik bozulmalar, özellikle enflasyonun artmaya başlamasıyla birlikte, iyimserliğin önemli bir itici gücü.

Bitcoin, Fed’den gelen ilk piyasa zayıflığından kurtulurken, bu yıl daha sıkı para politikasının baskısı altına girmesi bekleniyor. Token bu yıl birkaç kez 44.000 dolar seviyesinde bocaladı ve bir ay boyunca dar bir aralıkta kaldı.

Bitcoin hala 45.500 doların üzerinde bir günlük kapanış göremedi. Bu seviyenin geçilmesi çok daha büyük bir kırılmanın başlangıcı olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin