Dev yatırım fonu yöneticisi müjdeyi verdi!
Dev yatırım fonu yöneticisi müjdeyi verdi! "Rezervlerimiz artık Bitcoin'de..."

Bitcoin cephesinde “rüya senaryo” açığa çıktı! Yeni rekor mu geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve tüm kripto para piyasası, son zamanlarda muazzam bir volatilite dalgasının eşiğine geldi. Daha geçen hafta tüm pazar, Bitcoin ve tüm altcoinlerin haftalar boyunca kaydettikleri kazancı silmesine neden olan muazzam bir satış dalgası gördü. BTC 28.000 dolara kadar düşerken, ETH 1.000 dolara vurdu.

V şekli toparlanma sonrası Bitcoin için rüya senaryosu görüldü

Bu düşük seviyeler ziyaret edildikten sonra belirlenen “V şekli” toparlanma, BTC’nin makro yükseliş trendinin devamını görmek için tam olarak ihtiyaç duyduğu şey gibi görünüyor.

Bir trader, kripto paranın son düşük seviyelerinde görülen fiyat hareketini, Bitcoin’i önümüzdeki haftalarda yeni zirvelere taşıyabilecek bir “rüya senaryosu” olarak nitelendirdi.

Bitcoin şu anda 34.700 dolarlık fiyatı ile %7’nin biraz üzerinde yükselişle işlem görüyor. Bu, geçtiğimiz Perşembe günü 28.000 doların biraz üzerinde olan en düşük seviyelerinden büyük bir ralli olduğu anlamını taşıyor.

DeFi coinler yükselişte

Ethereum dün parabolik bir yükseliş görürken, birçok DeFi altcoin önceki zirvelerinin dahi üstünde tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirlerken, pazar daha da güçleniyor.

Altcoinlerin son zamanlardaki konsolidasyonu ve düşük performansı Bitcoin boğaları için can sıkıcı olsa da, bir analist BTC’nin daha yüksek bir hareket için hazırlandığına inanıyor.

Bitcoin, devam eden yükselişini tersine çeviren bir satış baskısıyla karşı karşıya kalmadıkça, bir sonraki hamlesinin yükseliş olmaması için hiçbir sebep görünmüyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin