Bitcoin Cash’ten halving sonrasında korkutan veri!
Bitcoin Cash’ten halving sonrasında korkutan veri!

Bitcoin Cash’ten halving sonrasında korkutan veri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde halving geçiren ve blok başına ödül miktarı yarıya inen Bitcoin Cash’in ağ güvenliği tehlikeye girdi. Ağın hash rate’inde ciddi düşüşler kaydedildi.

2017’de Bitcoin’den çatallanarak meydana gelen BCH, ortaya çıktığı 2017 yılından beri ilk kez halving geçirdi. Olay çarşamba günü TSİ 13.19’da gerçekleşirken blok başına ödül miktarı 12,5 BCH’den 6,25 BCH’ye düşürüldü.

Bitcoin halving bir ay içerisinde gerçekleşecek

BCH halving, aylardır heyecanla beklenen BTC halving’den yaklaşık 1 ay önce gerçekleşmiş oldu.

Bitcoin, Bitcoin Cash ve Bitcoin SV için hash rate verilerini izleyen Coin.Dance, BCH hash rate’inin 8 Nisan’da düşüş geçtiğini gösteriyor. 4.000 PH/s’nin üzerine çıktıktan sonra oran, 1.900 PH/s civarına kadar gelmişti. 9 Nisan’dan beri ise bu rakam 421 PH/s’ye kadar düştü.

Özellikle grafiğin son bölümüne bakıldığında BSV’nin hash rate’i artarken BCH’ninkinde uzun süredir görülmeyen bir düşüş izleniyor.

BCH madencileri, mart ayında blok sübvansiyonlardan elde edilen gelirde 13,34 milyon dolar ve ücretlerde ise 4.200 dolardan az bir gelir elde etti. Halving nedeniyle gelirler de neredeyse yarı yarıya düşmüş oldu.

theblockcrypto

Anket: Önümüzdeki üç ay içinde Bitcoin fiyatı artacak mı?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin