Bitcoin Cash'e genel bakış: BCH bir haftada yüzde 25 kazandı, neler oluyor?
Bitcoin Cash'e genel bakış: BCH bir haftada yüzde 25 kazandı, neler oluyor?

Bitcoin Cash’e genel bakış: BCH bir haftada yüzde 25 kazandı, neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash, en yüksek seviyeden geri çekildi.
  • Çok sayıda önemli duyuru para için olumlu bir itici güç oluşturdu.

Pazartesi gününün en yüksek seviyesinden çekilen Bitcoin Cash, fazla alım yapılan bölgedeki doğal düzeltme ile 166,53 dolara ulaştı. BCH/USD Pazartesi gününden bu yana %2,3 düşüşle 158,06 dolardan el değiştiriyor. Geri çekilmeye rağmen, BCH hala haftalık olarak en iyi performans gösteren kripto para birimi. Token son yedi gün içinde %25 arttı.

Bitcoin Cash’de neler oluyor?

Bitcoin Cash geliştiricileri, gelişmiş gizlilik koruma özelliklerine sahip hafif bir kripto para birimi cüzdanı olan Neutrino’yu piyasaya sürdü. İstemci tarafı filtreleme özelliği nedeniyle hızlı ve güvenli bir hizmet sunuyor. Bir kullanıcının üçüncü taraf bir hizmete veya müşterilere yapılan bir işlem sırasında bilgi sızdırmamasını sağlamaya yardımcı oluyor. Şirket tarafından bu yeni özellik için şu açıklama yapıldı:

İstemci tarafı filtrelemesi, çalışma şekli tam node’ler zincirdeki her blok için bir filtre oluşturur. Bir filtreyi bloktaki tüm işlemlerin ultra kompakt bir temsili olarak düşünebilirsiniz. Nodeler bu filtreleri depoda tutar. Neutrino kullanan SPV cüzdanları normal SPV cüzdanı gibi tüm başlık zincirini senkronize eder, ancak her blok için filtreyi de indirirler.

BCH/USD, 1H grafiği
BCH/USD, 1H grafiği

Bu haber, hafta sonu boyunca Bitcoin Cash toplantısı sırasında yayıldı. Roger Ver’in, şirketin “kişisel bakım emaneti” çözümü üzerinde çalıştığını duyurması, kripto para için ek ivme kazandırdı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin