Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

Bitcoin Cash ve Zcash fiyat analizi: BCH ve ZEC için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash, piyasasının genelindeki son düzeltmeden ciddi şekilde etkilenmesine rağmen, kripto sıralamasında 10. sırayı korudu. Piyasadaki oynaklığın düşük olması nedeniyle Zcash’in ise sabit bir kanalda işlem yapması bekleniyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash’in grafiklerinde haftalık kayıplar, pazardaki düzeltmenin kripto varlığı üzerinde olumsuz bir etkisi olduğu için %34’e ulaştı. Bu dönem aynı zamanda, 9.18 milyar dolarlık piyasa değeri ile kripto sıralamasında 10. sırada yer alan BCH’nin toplam değerinden 3 milyar dolar erozyona uğradı. Yazının yazıldığı sırada, BCH’nin fiyatı 464 dolarlık desteğinin hemen üzerinde seyrederken, göstergeler BCH’nin gelecekteki gidişatı hakkında karışık sinyaller veriyor.

RSI, 40 seviyesinden aşağıya işaret etti ve fiyattaki zayıflığı yansıtıyor. Öte yandan MACD, sinyal çizgisinin üzerine çıkarken histogram yükselen yükseliş momentumu kaydetti. Kripto piyasası güçlü ipuçları beklediğinden, BCH’nin şu anki destek seviyesinin üzerinde kalmasını bekleyebiliriz. Yukarıda belirtilen seviye başarısız olursa, bir sonraki savunma hattı 421,5 dolar olacaktır.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

Zcash’in saatlik listesindeki Bollinger Bantları, fiyat 114,7 dolar desteğinden geri döndükten sonra oynaklığın düşük kalması nedeniyle sıkıştırıldı. Zayıf ticaret hacimleri ve satın alma baskısı, fiyat 124,75 dolar direncini kırmaya çalışsa da, yükseliş sonucuna karşı çalıştı.

Awesome Osilatör, son birkaç seansta momentum ileri geri hareket ederken yeşilden kırmızıya geçti. Zcash’in grafiklerde kesin bir hareket için piyasadan daha güçlü sinyaller beklediği için mevcut kanalında kalmasını bekleyebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin