Bitcoin Cash ve Compound fiyat analizi: BCH ve COMP için beklenen yön
Bitcoin Cash ve Compound fiyat analizi: BCH ve COMP için beklenen yön

Bitcoin Cash ve Compound fiyat analizi: BCH ve COMP için beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in %10’ün üzerinde düştüğü 24-36 saatlik kısa bir sürenin ardından, dünyanın en büyük kripto para birimi, 55.000 doların üzerinde fiyatı ile kurtarma modunda. Son zamanlardaki kayıpları tersine çevirme çabalarının etkileri, altcoin piyasasında tek tip değil, ancak Bitcoin Cash ve Compound gibi kripto paralar kazanç sağlamak için mücadele ediyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Dünyanın en büyük kripto para biriminin popüler fork’u Bitcoin Cash, son birkaç hafta içinde çok sayıda altüst edici hareket gördü. Bununla birlikte, bu haberin yazıldığı sırada piyasadaki birçok altcoin iyileşme yolunda ilk adımları atarken, BCH bunu yapmakta zorlanıyor.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok üzerinde iken, Chaikin Para Akışı, güçlenen sermaye çıkışlarının bir işareti olarak, kriptonun teknik göstergeleri tarafından takip eden düşüşün altını çizdi.

BCH’nin Bitcoin’in performansına ulaşmaması garip olsa da, BTC tekrar düşerse alt seviyenin daha da düşmesi beklenebilir.

Bitcoin Cash, İsviçre’nin 21shares’in Deutsche Boerse’s Xetra’da BCH tabanlı ETP’leri listeleyeceğini açıkladıktan sonra son zamanlarda haberlerde yer aldı.

Compound (COM) fiyat analizi

Bitcoin Cash’in aksine bazı kurtarma çabaları, Compound’un fiyat grafiklerinde ciddi bir şekilde devam ediyor ve son birkaç fiyat şamdanı birkaç yeşil sinyalle yanıp sönüyor. Böyle bir iyileşme, özellikle grafiklerde %8,3’lük bir değer kaybının ardından geleceği için, altcoin için iyi bir zamanda gelecektir.

Bununla birlikte, COMP’un teknik göstergeleri dikkate alındığında, daha çok “dokun ve git” durumu gibi görünüyor. MACD hattı Signal hattı ile yakından iç içe geçerken, Göreceli Güç Endeksi aşağıyı işaret etmesine rağmen 40 işaretinin üzerinde.

Compound, Gateway’in geliştirilmesi yoluyla zincirler arası borçlanmayı duyurmasının ardından son zamanlarda haberlerde yer aldı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin