Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar önümüzdeki seanslarda bir çöküşü reddederse, Bitcoin Cash 740 doların üzerine çıkabilir. Algorand ise henüz yatay kanalının üzerine tırmanmaya hazır değil.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

25 Mart’tan bu yana Bitcoin Cash’in eğilimine bakılırsa, kripto para birimi kısa süreli düzeltme dönemleriyle mücadele etti ve 4 saatlik zaman diliminde yükselişini sürdürdü. Aynı hareket tekrarlanırsa, BCH fiyattaki mevcut düşüşü durdurduktan sonra yukarı doğru döngüsünü sürdürebilir. Boğalar 668,5 dolarlık destek sürdürürse, BCH kısa orta vadede 740 doları geçebilir.

Bununla birlikte, RSI’da düşüş eğilimi piyasa genelinde bazı uyarı sinyalleri verdi. RSI 40’ın altına düşerse, BCH tersine dönme tehdidi altında olabilir. OBV bile son birkaç seansta bazı satış baskısı kaydetti.

Algorand (ALGO) fiyat analizi

Algorand’ın pazarında son 24 saatte çok az gelişme oldu. Bu haberin yazıldığı sırada fiyat kırmızı renkte olsa da, hareket yatay bir kanal içinde ve denge çizgisinin oldukça üzerinde.

Bununla birlikte, hem RSI hem de MACD’deki düşüş farklılıkları mevcut fiyatta zayıflığa işaret ediyor. RSI 50’den yukarıyı işaret ederken ve bir dereceye kadar tarafsızlık yansıtırken, MACD düşüş eğilimi gösterdi. Bu mutlaka bir kırılmaya işaret etmiyor, ancak özellikle hacimler de düşüş eğilimi gösterdiği için yukarı doğru bir kırılmaya karşı işe yarayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin