Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

Bitcoin Cash ve Aave fiyat analizi: BCH ve AAVE nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash, 550,2 ve 507,5 dolar arasındaki kanalın denge noktasının altında işlem görüyor. Aave ise alçalan bir üçgenden bir çöküşe tanık oldu, ancak doğrulama bekliyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash, 550.2 ve 507.5 dolarlık yatay kanalda kaldı ve fiyat son 24 saatte yükselmiş olsa da, şu an bu kanalın denge noktasının altında. ADX, 16’da yatay hareket ediyor ve bir trend eksikliğinin altını çizerken, RSI 45’te kaldı. Bu kanaldan uzaklaşmak, kopuşun yönüne bağlı olarak güçlü alış veya satış sinyalleri sunacaktır.

600 dolar seviyesi boğalar için bir hedef sunarken, ayılar bir çöküş durumunda 468,7 dolarlık desteği görebilir.

Aave (AAVE) fiyat analizi

Aave, azalan bir üçgen için bir kırılma görürken, fiyat yazım sırasında 336.4 dolarda sabit kaldı. Daha düşük trend çizgisinin yeniden test edilmesi, bazı satış pozisyonları sunabilir, ancak modelin içinde bir geri hareket, kopuşu geçersiz kılacaktır. Önümüzdeki birkaç seans teyit sağlayacak ve uzun süreli düşüş sonucu muhtemelen 304 dolarlık destek seviyesine doğru bir düşüşe yol açacaktır.

RSI, alt bölgeden yönünü tersine çevirdi ve grafiklerde 30’un biraz üzerine yerleşti. Awesome Osilatör, fiyat modelden aşağı doğru hareket ederken güçlü düşüş ivmesi kaydetti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin