Bitcoin Cash temel destek seviyesini koruyabilecek mi?
Bitcoin Cash temel destek seviyesini koruyabilecek mi?

Bitcoin Cash temel destek seviyesini koruyabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash (BCH) son 24 saat içinde düştü ve fiyat 278,28 dolar seviyesine geriledi. BCH fiyatı dün 277 dolar civarındaki kilit destek seviyesine yaklaştı. Ayılar, daha önce defalarca test edilmiş olan temel destek seviyesinin altına düşmek için yeterli güce sahip olmayabilir.

CoinMarketCap’e göre Bitcoin Cash (BCH) son 24 saat içinde düştü ve yazım sırasında 278,28 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Cash fiyatı nereye gidiyor?

Şu anda CoinMarketCap’in kripto piyasa değerleri listesinde 24. sırada yer alan BCH’nin 5.34 milyar dolarlık piyasa değeri var. Bu, onu 5.38 milyar dolarlık piyasa değeriyle UNUS SED LEO’nun (LEO) altına ve 5.3 milyar dolarlık piyasa değeriyle Cosmos‘un (ATOM) üstüne yerleştiriyor.

BCH için 24 saatlik işlem hacmi de biraz düştü ve son gün %3,20 düşüşle 4,285,353,283 dolar seviyesinde bulunuyor.

BCH/USD fiyat grafiğine bakıldığında, BCH fiyatı dün 277 dolar civarındaki kilit destek seviyesine yaklaştı. Fiyat destek seviyesinin altına düştüğünde, boğalar fiyatı seviyenin hemen üstüne çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar. Bugün, günlük mumdan da görülebileceği gibi, alım ve satım baskısının eşit olarak eşleştiği fiyat bu seviyede seyrediyor.

Grafik, bu destek seviyesinin ilk kez test edilmediğini gösteriyor. Fiyat daha önce Şubat ayında, ardından Mart başında ve ortasında iki kez seviyeyi test etti ve Nisan ortasında tekrar test etmeye çalıştı. Önceki tüm testleri bir yükseliş hareketi izledi. Hacmin çoğunluğu satış hacmi gibi görünüyor. Ancak, bu seviye yine ayılar için çok güçlü olabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin