featured

Bitcoin Cash Piyasalardan Destek Görmeye Devam Ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başta Bitcoin olmak üzere birçok kripto parayı destekleyen dijital cüzdan hizmet sağlayıcısı BitGo, Bitcoin Cash’i tamamen destekleyeceğini duyurdu. 1 ağustos sürecinde zoru başaran Bitcoin cash, birçok borsada 300 dolar seviyelerinde işlem görüyor ve toplam piyasa hacmi 5 milyar dolara yaklaşmış durumda.

Bitcoin Cash’e bölünme sürecinde bazı borsalar çekimser yaklaşmış olsa da, birçok borsadan destek görmüş ve kullanıcılarına cüzdanlarında var olan Bitcoin adedince Bitcoin Cash sağlamışlardı.

Son olarak BitGo, kullanıcılarına Bitcoin Cash hakkında bir güncelleme yayınladı:

1 ağustos sürecinden kısa bir süre önce BitGo’nun Bitcoin Cash (BCH) için bir araç sağlayacağını duyurduk. Diğerleri gibi, BCH başladığı günde desteklemek için yeterli zamanımız olmadı. Kötü haber, BitGo cüzdanlarındaki Bitcoin Cash (BCH) paralarının harekete geçirilmesini sağlamak için söz verdiğimiz aracı tamamlamakla geç kalıyoruz. Bu gecikme için içtenlikle özür dileriz. Ancak iyi haber, BCH cüzdanlarına olan desteğimiz geldiğinde, var olanlardan çok daha kapsamlı olacak.

Müşterilerin yoğun ilgi göstermesi nedeniyle BitGo, Bitcoin Cash’in tam desteğini sağlayacaktır. Yakında BitGo arayüzünde yeni bir para bulacaksınız ve BitGo cüzdanınızdan tamamen BCH’yi gönderip alabileceksiniz:

1 Ağustos Çatal tarihinden önce Bitcoin (BTC) bakiyeleri olan tüm BitGo kullanıcıları, Bitcoin Cash (BCH) bakiyelerini BitGo arayüzü içinde görecektir. 

Böylelikle BitGo kullanıcıları, BitGo cüzdanları sayesinde Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin gibi koinlerin yanı sıra artık Bitcoin Cash işlemleri de yapabiliyor olacaklar.

 




Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin