Kripto madenciliğine ilgi yeniden canlanıyor! Canaan açıkladı
Kripto madenciliğine ilgi yeniden canlanıyor! Canaan açıkladı

Çoğu Bitcoin Cash madencisi Bitcoin Satoshi Vision için SVPool’a ön kayıt yaptırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

19 Eylül’de Ayre Group kurucusu Calvin Ayre ve Calvin Ayre Vakfının Twitter’da yaptığı açıklamaya göre, 200’den fazla Bitcoin Cash madencisi bu ay ki SVPool lansmanından önce SVPool’a katılmak için ön kayıt yaptı.

SVPool lansmanından önce 200’den fazla Bitcoin Cash madencisi ön kayıt yaptırdı

CoinGeek resmi web sitesinde SVPool’ün BCH protokolünün Bitcoin SV uygulaması aracılığıyla “orijinal Satoshi Nakamoto vizyonunu” temsil edeceğini açıkladı. SVPool’un nChain’in baş bilim adamı Dr. Craig Wright’ın kişisel bir inovası olduğunu belirtiyor.

CoinGeek’e göre, SVPool için ön kayıt, Bitcoin Satoshi Vision (SV) için “toplumda büyüyen bir iştahın işareti” olarak geliyor. Dahası, SVPool’un CoinGeek Mining tarafından yönetileceğini söylediler. Blogda konuya yönelik şunları belirtiyorlar:

SVPool, orijinal Nakamoto white paper’ına uygun olarak, BCH’nin gerçekten güvenilir ve merkezi olmayan bir sistem olmasını sağlamak için büyük veya küçük madencilere yardımcı olacak ve onlara yardım edecek.

“Beklediğimiz gibi, iştah  SatoshiVision ve MinersChoice için var.”

Görüşünü aynı şekilde sunan Ayre, konuya yönelik şunları söyledi:

Beklediğimiz gibi, iştah  SatoshiVision ve MinersChoice için var.

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Bitcoin Cash taraftarları bu yılın 15 Kasım günü için planlanan hard fork hakkında tartışıyorlar. Halihazırda BCH topluluğu, anlaşılmanın iki grup arasında olduğunu ve bunların, üzerinde durulacak olan özellikler üzerinde tartıştığını anladı. Bitcoin Satoshi Vision ile, Bitcoin ABC takımı tartışmanın bir tarafında, CoinGeek ve Craig Wright’ın NChain’i ise diğer tarafta duruyor.

Coingeek ve BMG havuzu, %58’lik bir yüksekliğe ulaşmayı başardı

NChain geliştirme ekibi, bir alfa sürüm kod tabanı yayınladı ve insanların doğrudan doğruya nChain’e sahip olmalarını sağlamak için bir Bitcoin SV madencilik havuzunu başlattı. Son zamanlarda, Coingeek ve BMG havuzu, %58’lik bir yüksekliğe ulaşmayı başardı ve bu iki havuzun, geçen hafta boyunca küresel Bitcoin Cash karma oranının %5’inden fazlasını kontrol altında tuttuğunu gösteriyor.

Toplumda bir zincir bölünmesinin dikkate alınmasının temel nedeni, nChain geliştiricilerinin Bitcoin ABC ile birkaç açıdan aynı fikirde olmaları. Eldeki en büyük sorun Canonical Transaction Ordering (CTOR). Birkaç hafta önce yapılan bir BCH stres testi, ağın 20MB’nin ötesinde çalışamayacağını ortaya koydu. Bununla birlikte, nChain ve CoinGeek, BCH stres testine rağmen, ağın böyle bir iş için hazırlıksız olduğunu gösteren 128 MB’lık bir blok boyutunu desteklemeye devam ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin