Bitcoin Cash konsolide oluyor!
Bitcoin Cash konsolide oluyor!

Bitcoin Cash konsolide oluyor: Bundan sonra yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH), 1.500 dolarlık direnci kırmayı başaramadı ve ABD doları karşısında bir dizi işlem görmeye devam etti.
  • BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.400 dolardan destekle kısa vadeli bir yükseliş eğilimi çizgisi bulunmakta.
  • Parite bir sonraki hamleyi yapmadan önce 1.500 doların altında bir seviyede konsolide olacak.
  • Bitcoin Cash konsolide oluyor. Bundan sonraki yön tayini fiyat eğilimi açısından önemli.

Bitcoin Cash, şu anda ABD doları karşısında 1.500 doların altında konsolide edilmekte. BCH/USD paritesi, bir boğa bölgesinde kalmak için 1.400 dolar ve 1.360 dolar destek düzeyinin üzerinde kalmalı.

Bitcoin Cash konsolide oluyor!

Bitcoin Cash, ABD doları karşısında 1.360 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gördü. Fiyat, birkaç kez 1.500 dolarlık direncin üzerine çıkmaya çalıştı. Ancak, alıcılar 1.500 doların üzerinde bir hız kazanamadı. Fiyatın, 1.500 dolar gibi güçlü bir satış duvarını temizlemeye çalıştığı ve şu anda 100 saatlik basit hareketli ortalamayı takip ettiği görülüyor.

Bitcoin Cash, son zamanlarda bir aşağı yönlü düzeltme başlamadan önce  1.493 dolar kadar yüksek işlem gördü. Daha sonra fiyat, son bacağın %38.2 Fib düzelme seviyesinin altına düşerek 1.331 dolardan 1.493 dolara yükseldi. Ancak, aşağı yönde hareket, 1.400 dolar destek alanı ile sınırlandı. Ayrıca, BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.400 dolardan destek ile kısa vadeli bir yükseliş eğilimi çizgisi bulunmakta. Dahası, son ayağın 1.331 dolardan 1.493 dolara kadar olan son ayağın %61,8 Fib geri çekilme seviyesi de son slaytta destek olarak hareket etti.

Bitcoin Cash konsolide oluyor: Bundan sonra yön neresi?
Bitcoin Cash konsolide oluyor: Bundan sonra yön neresi?

Grafiğe bakıldığında, fiyat 1.440 dolarlık direncin üzerine çıkmalı ve 100 saatlik SMA hız kazanmalı. 100 saatlik SMA’nın üzerindeki başarılı bir kapanış, kapıları yakın vadede 1.500 dolarlık direncin üzerinde bir kırılma için açabilir.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD şu andaki düşüş bölgesinde.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI hala 50 seviyenin altında.

Başlıca Destek Seviyesi: 1.400 ABD doları

Büyük Direniş Seviyesi: 1.500 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin