29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash halving bugün gerçekleşiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm sektörün heyecanla beklediği Bitcoin halving’e artık sayılı günler kaldı. Etkinliğin fiyatlar üzerinde nasıl bir değişikliğe sebep olacağı merakla bekleniyor. Halving ve koronavirüsün gündemi meşgul ettiği şu günlerde unutulan iki olay var: BCH ve BSV halving.

Bitcoin Cash blok ödülünü bugün yarıya indirecek. BSV’de ise halving’in bu hafta sonuna doğru gerçekleşmesi bekleniyor.

Bitcoin Cash ve BSV fiyatları yeni zirvelere yürüyebilir

Bitcoin topluluğu, her üç veya dört yılda bir gerçekleşen en önemli olaylardan birine, halving’e hazırlanıyor. 630.000 bloktan sonra Bitcoin madencilerinin ödülü 12,5’ten 6,25’e düşürülecek. Olayın doğuracağı kıtlığın, fiyatları yeni zirvelere taşıması bekleniyor.

Bitcoin hard forkları BCH ve BSV ise bunu daha önce yaşayacak. Bitcoin Cash ödül yarılanması bugün gerçekleşecek. Bu haberin yazıldığı esnada çıkarılan BCH sayısı 629.933.

Coinmarketcap verilerine göre BCH fiyatı son 24 saatte %7,70 artarak 274 dolara yükseldi. BCH/BTC de artıyor ve 7 Mart’tan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Yarılanma olayı muhtemelen kripto para birimindeki arz/talep oranını etkileyecek olsa da, tüm BCH’lerin yaklaşık üçte biri fork’tan beri taşınmadı.

BSV’nin ise yarın veya perşembe günü halving yaşaması bekleniyor. Bununla birlikte, para şu an için BCH’den daha iyi performans gösteriyor. Son 24 saatte %13 artan BSV ilk 100 para arasında en iyi ikinci performansı gösteren coin. BSV şu anda 213 dolardan işlem görüyor.

BCH ve BSV halving, BTC’den daha erken gerçekleşiyor çünkü BCH’nin bir noktada farklı bir Blockchain algoritması vardı ve bu da madenciliğin zorluğunu hafifletti. BSV, Kasım 2018’de BCH’nin bir fork’u olarak ortaya çıktı. Bazı analistler, halving’in BCH için bir felaket olmasını bekliyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin