featured

Bitcoin Cash Fiyatı, Kore İşlem Hacmiyle 680 Doları Aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında dikkate alınması gereken birçok ilginç gelişme oluyor. Çoğu kişi Bitcoin ve Ethereum fiyatına odaklanırken, Bitcoin Cash’i de takip etmek gerekiyor. Bilinmeyen bir nedenle, değeri 24 saat öncesine kıyasla% 21.42 arttı. Bu ani fiyat artışına neden olabilecek yeni gelişmeler oldu.

BİTCOIN CASH FİYATI ARTIYOR

Bitcoin Cash piyasaya sunulduğundan beri , değeri biraz dalgalandı. İlk birkaç gün boyunca, Bitcoin Cash fiyatı, Coinmarketcap’a göre 300 dolara ulaştı ve kısa sürede 860 dolara yükseldi. Bu dalgalanmaların yeni bir kripto paranın ilk günlerinde olması beklenen bir hareket. Özellikle, tüm Bitcoin sahipleri, bitcoin cash’i destekleyen cüzdanları ya da borsaları sayesinde eşdeğer miktarda BCH aldılar.

Artık çoğu insan “ücretsiz” BCH’lerini sattıklarına göre Bitcoin Cash fiyatı istikrara kavuşmaya başlayabilir. Geçtiğimiz bir kaç hafta boyunca bir miktar dalgalanma yaşandı, ancak değer çoğu zaman 585 $ civarında nispeten istikrarlı kaldı. Şu anda BCH 683.14 dolar kurunda ve bu da Bitcoin Cash’e olan talebin arttığına işaret ediyor.

Daha spesifik olarak, bu değer son 24 saat içinde USD değerindeki% 21.42’lik bir artışa işaret ediyor. Aynı 24 saat boyunca bu pazardaki değerinin% 23,72’sini geri kazandığından Bitcoin Cash de Bitcoin’de yükseliyor. Artık Green Address gibi hizmetleri Bitcoin Cash’i desteklediği için, ekosistemin gelişmesi için biraz da büyümeye devam edeceği açık. Hizmet sağlayıcılardan daha fazla destek alınması, BCH’nin sağlamlaşması anlamına geliyor ve bu da olumlu bir işaret.



Bitcoin Cash’in ticaret hacmi bu ani fiyat artışını karşılamak için 1 milyar doların üzerine çıkmış durumda. Bu ticaret hacminin büyük kısmı, hiç de sürpriz olmayacak olan Bithumb değişiminden kaynaklanmaktadır. Bithumb’daki tüccarlar, belirli bir kripto parayı fiyatlamaya çalışıyorlar ve bu ilk değil . İşlem hacminde 447 milyon doların üzerinde olması, Korelilerin şu anda Bitcoin Nakit fiyatını dikte ettiği açık. Huobi hariç, tüm platformlar aynı fiyatı koruyor.

İlk Bitcoin Cash’lerini elinde bulunduran insanlar bu haberlerden oldukça memnun olacaklar. İşlem hacmindeki artış göz önüne alındığında, Bitcoin Cash’in er ya da geç 700 doları aşması kesinlikle mümkündür. Bununla birlikte, yüksek fiyatın korunması, Bithumb borsasının önümüzdeki günlerde diğer para birimleri için artan ticaret hacmine geçebileceği için büyük bir mücadele olacaktır. Blok büyüklüğü artışı, ağ üzerinde daha fazla işlem yapmak için yeterli alan olduğunu gösterdiğinden, Bitcoin Cash’e bir avantaj var.

Şu an için, Bitcoin Cash fiyatı açısından geleceğin ne getireceği belli değil. Her şey şimdi oldukça olumlu görünüyor. Bu değer muhafaza edilebilirse, para birimi yavaş yavaş daha yüksek seviyeleri görebilir. Fark, Bitcoin’in madenciliğiyle karşılaştırıldığında% 6.5 olduğu için şu anda Bitcoin Cash madenciliği için daha karlı . Bu fiyat trendinin yakın gelecekte gelebilecek şeylerin bir işareti olabileceğinden, Bitcoin Cash’in ilerlemesine çok daha fazla dikkat vereceğinden emin olabilirsiniz.

themerkle

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin