Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler
Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler

Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için sıradaki durak neresi olacak? Beklenen yön ve kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash fiyatı, 16 Ocak’ta başlayan bir düşüşe dikkat çekiyor ve Bitcoin 35 bin doların altına düşerken, BCH’nin fiyatı da bu düşüşü grafiklerde yansıtıyor. Bu haberin yazıldığı sırada BCH 473 dolardan işlem görüyor ancak daha fazla düşüş kaydedebilir.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Yukarıdaki grafik, 50 hareketli ortalamanın fiyat çubuklarının üzerinde hareket ederken, BCH fiyatının azalan bir kanal içinde aşağı doğru eğildiğini gösterdi. Bu, kripto paranın düşüş eğilimini vurguladı ve mevcut fiyat, fiyatı daha da aşağı çekebilecek bir düşüşle birlikte 472 dolarlık desteğe yakın kalıyor.

Bu, piyasaya varlığın short’lanması için bir fırsat sağladı, ancak fiyat zaten düştüğü için, kâr elde etmek için yeterince iyi bir marj sağlamayabilir.

Teknik göstergeler ne anlatıyor?

Bitcoin düşmeye devam ettikçe, BCH fiyatı muhtemelen BTC fiyatını yansıtacak ve daha büyük bir marjla düşecektir. Bu esnada Awesome Osilatör, momentumun kısa vadeli trendden uzun vadeli trendi tercih etmeye çoktan başladığını öne sürdü. Satış devam ederken, göstergenin vurguladığı gibi, ivme satıcıları daha da fazla destekleyebilir.

Satış baskısı arttıkça, piyasada daha önce belirtildiği gibi momentum satıcıların lehine olabilir.

Piyasa ayılarla taraf olduğundan, BCH’deki satışlar artabilir. Bu da kar elde etme fırsatı sağlayabilir. Yatırımcılar, kripto para 472 dolarlık desteği ihlal ettiği için piyasaya girmek isteyebilirler. Aşağı doğru potansiyel bir hareketlenme ise, varlığın değerinin 459 dolar fiyat seviyesine ulaşmasına neden olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin