Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için detaylı teknik görünüm
Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için detaylı teknik görünüm

Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için detaylı teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin piyasasındaki dalgalanma, kripto para piyasasının geri kalanının değerini grafiklerde daha yükseğe taşıyor. Bitcoin Cash gibi büyük altcoinler, BTC’nin değeri yükseldikçe bir eğilim değişikliği kaydetti.

Yaklaşık 9,50 milyar dolarlık piyasa değeri ile Bitcoin Cash, bu yazı yazılırken 513,54 dolardan işlem görüyor.

Günlük Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği

Yukarıdaki grafiğe göre, BCH’nin değeri 670 dolar ile zirveye ulaştı ve ardından piyasadaki trader’ların baskısını gördü. Dijital varlığın değeri, yüksek destek seviyelerini korumaya çalıştı, ancak başaramadı. BCH fiyatı grafikte 388 dolarlık desteğe düşerken, BCH’nin piyasası bir u dönüşüne maruz kaldı.

Kripto para biriminin değeri, dirençlerle birlikte bir kez daha yükseldi ve 543 doları aşmaya yaklaştı.

BCH’nin değeri, 670 dolarlık en yüksek dirence doğru bir itmeye tanık olabilir. Ancak bu direnci test etmeden önce 543 dolarlık direnci aşması gerekecek. Bu, piyasadaki son ivme nedeniyle mümkün olabilir.

Teknik göstergeler BCH için ne anlatıyor?

Awesome Osilatör göstergesi, yılın başından Ocak ayı sonuna kadar piyasada yüksek bir faaliyet olduğunu belirtti. BCH pazarı zirve yaptıkça, ivme de yükseldi. Bununla birlikte varlığın satışı arttıkça, ivme de kayboldu ve dijital varlığın daha fazla kazanç kaydetmesini engelledi.

BCH bir kez daha fiyat merdivenini tırmanırken, momentumunun da olumluya kaydığı görülebilir. Bu da BCH’nin grafiklerde daha hızlı hareket etmesine yardımcı olacaktır.

Göreceli Güç Endeksi, artan fiyatın yanı sıra dijital varlığın da aşırı alım bölgesine doğru hareket edebileceğinin sinyalini verdi. Daha önce, BCH 670 dolara ulaştığında, kripto varlık aşırı alım bölgesinde bulunuyordu ve kısa bir süre sonra düştü.

Bitcoin Cash’in bu haber yazılırken piyasası, fiyatındaki artışa karşılık gelecek şekilde ivmede bir artış kaydediyor. Kripto para 512 dolara yakınken, yakında 543 doları test etmek için hareket edebilir ve bu seviyeyi geçmeyi başarırsa, zirve çok uzak olmayacak. Bununla birlikte 670 dolarlık direnci test etmeden önce bazı düzeltmeler görülebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin