Bloomberg analisti, 2022’de Bitcoin için bu seviyeleri öngörüyor
Bloomberg analisti, 2022’de Bitcoin için bu seviyeleri öngörüyor

Bitcoin Cash fiyat analizi: 650 dolar direnç seviyesini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash fiyat analizi yazımızda, BCH cephesinde olan biteni birlikte inceleyeceğiz.

Günlük grafiğe baktığımız zaman BCH/USD yazı yazılırken yatay hareket ediyor. Bununla birlikte yeterli satın alma gücünün olmaması nedeniyle boğalar yükselişi sürdüremedi ve bu da destek alanının 614 dolardan yeniden test edilmesine yol açtı.

Aynı zamanda Göreceli Güç Endeksi göstergesi, önümüzdeki günlerde yatay ticaret hareketine işaret ediyor. Son düşüş hareketine bakıldığında, toparlanma istikrarlı ancak 620 doların altında kalmaması gerekiyor.

Bitcoin Cash fiyat analizi

Bitcoin Cash fiyatı 614$ destek seviyesi ile korunmaktadır ve güncel olarak 619,94$ seviyelerinde işlem görüyor. Ayrıca, 600$’lık desteği çok önemlidir. Bu noktanın kırılması 550 dolar, 500 dolar ve 450 dolarlık destek seviyelerine çekilmesine yol açabilir. Teknik olarak bakıldığında, ticaret hareketi mevcut seansa hakim olabilir ve bu önümüzdeki seanslarda devam edebilir.

Bununla birlikte son fiyat hareketine takiben, BCH/USD’nin şu anda 9 günlük ve 21 günlük hareketli ortalamaların üzerinde 650$ seviyesinde potansiyel bir dirençle karşı karşıya kalması muhtemel ve bu direnç noktasının üzerinde bir kırılma, yukarı yönde büyük bir yeşil mum üretebilir.

Bitcoin ile karşılaştırıldığında piyasa 9 günlük ve 21 günlük hareketli ortalamaların gerisinde. Yazma sırasında, BCH’nin şu anda 988 SAT’de işlem gördüğü için fiyatı aşağı doğru ittiği görülüyor. Bitcoin Cash kanalın alt sınırının altına düşerse, muhtemelen 900 SAT ve altında desteği karşılayabilir.

 

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin