Bitcoin Cash bu hafta sonu 2 bin doları görebilir mi?
Bitcoin Cash bu hafta sonu 2 bin doları görebilir mi?

Bitcoin Cash bu hafta sonu 2 bin doları görebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash son zamanlarda biraz şanssızlık geçirdi. Bitcoin Cash, yatırımcılarına kripto paraları iki hafta boyunca aşağı doğru zorlayan korkunç piyasa iklimi nedeniyle ortaya koyamayacağı kadar büyük fiyat hareketleri vaat etti. Olumsuz gidişat, Bitcoin Cash’i gerçekten eline geçirdi ve değerini bir seferde ilk kez 1.000 dolar seviyesinin altına düşürdü. Peki Bitcoin Cash bu hafta sonu 2 bin doları görebilir mi?

Bitcoin Cash’in yükselişi artık yolda görünüyor

Bu durum, bundan birkaç hafta önce Bitcoin Cash’in 2.000 doların hemen altına düştüğünde bile tüm zamanların en yüksek değerine geri dönmeye çalışan bir para birimi için önemli bir düşüş. 2.000 dolarlık seviye Bitcoin Cash’in bu yükselen değerini toparlanması için neredeyse yarı yolda olduğunu gösteriyor. Genel olarak, Bitcoin Cash’in yükselişi biraz kısa sürdü.

Ancak sonunda, Bitcoin Cash için bazı iyi haberler var. Bitcoin Cash’in fiyat hareketlerini düzeltebileceğine inanılan bir gelişme. Her şeyden önce, piyasalar genel olarak yukarı doğru bir yükselişe sahip ve bu nedenle pazarlardaki kazanımları görüyoruz. Bitcoin Cash’in bunu takip etmesi biraz zaman aldı, ancak yükselişi artık yolda görünüyor. Bitcoin Cash, Londra merkezli bir dijital ödeme sistemi olan Revolut’un platformuna ekleniyor. Bu yeni entegrasyon ile Bitcoin Cash ve Ripple, artık Revolut uygulamasında  yer alacak.

Bitcoin Cash bu hafta sonu 2 bin doları görebilir mi?

Bitcoin Cash yazım sırasında, %5 oranında artışla 1.032 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Bitcoin Cash bugün küçükte olsa önemli kazançlar elde etti. Ancak bu küçük piyasa artışının sadece kısa vadeli bir toparlanma değil, önemli bir toparlanmanın parçası olduğunu düşünerek, Bitcoin Cash’in daha da yükseleceğini bekleyebiliriz. Bu durumda, hafta sonu Bitcoin Cash’in bir kez daha 1.500 dolar seviyesine ulaşabileceğini düşünebiliriz. Bu, 3 günlük tutarlı kazancın arkasından kolayca aşılabilecek bir seviye.

Şimdi gördüğümüz şey, çok daha büyük bir dalgalanmanın parçasıysa, Bitcoin Cash’in 2.000 dolardan fazla hareket etme kapasitesi var. Doğru piyasa koşulları göz önüne alındığında, bu gerçekten gerçekleşebilir. Genel olarak, bunun yatırım tavsiyesi olmadığını unutmayın. Bitcoin Cash şu anda pozitif gözüktüğü için, kolayca geri de çekilebilir. Bitcoin Cash’in durumunu tam olarak analiz edebilmek için, bu hafta sonunda neler olacağını beklemek ve görmek zorundayız.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin