Bitcoin Cash (BCH) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Beklenen yön ve teknik görünüm
Bitcoin Cash (BCH) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Beklenen yön ve teknik görünüm

Bitcoin Cash (BCH) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Beklenen yön ve teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ne alıcılar ne de satıcılar pazardaki hakimiyetlerini iddia edemedikleri için Bitcoin Cash 450 ila 520 dolarlık bölgeler arasında kaldı. Zcash ise 100 dolarlık destek bölgesine doğru ilerlerken kısa vadeli bir düşüşle karşı karşıya kaldı.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

266 dolardan 629 dolara yükselme hareketi için Fibonacci geri çekilme seviyeleri işaretlendi. BCH, 504 dolarlık direnç seviyesine yakın olan 514 dolarlık %23,6 geri çekilme seviyesinden reddedildi ve bu da onu önemli bir tedarik bölgesi haline getirdi.

RSI, nötr 50 seviyesi civarında dalgalanırken BCH, geçtiğimiz hafta 520 ila 450 dolar seviyeleri arasında kaldı. Bu da piyasada bir miktar kararsızlığa işaret etti ve bunları kısa vadeli ilgi alanları olarak işaretledi.

Satıcılar fiyatı kararlı bir şekilde 450 doların altına zorlamadıkça, BCH’nin eninde sonunda önceki yükseliş eğilimini sürdürmesi beklenebilir.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

ZEC, son zamanlarda 120 dolarla yerel bir zirveye ulaştı ve o zamandan beri yavaş yavaş aşağı doğru itildi. MACD de kısa vadeli düşüş ivmesi gösterdi.

ZEC, 100 dolardaki %23,6 geri çekilme seviyesini geri çekti ancak 106 doları geçemedi ve önümüzdeki birkaç saat içinde 100 doları tekrar test etmesi muhtemel.

Bu seviyenin altındaki bir kapanış,  ZEC’in önümüzdeki günlerde %38,2 geri çekilme seviyesi olan 90 doları test etmek için daha da düşmesiyle sonuçlanabilir. Ancak ZEC için uzun vadeli görünümün olumlu olduğunu söyleyebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin