Bitcoin tahminleri tutan analistten korkunç altcoin tahmini
Bitcoin tahminleri tutan analistten korkunç altcoin tahmini

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı ‘sıfıra’ mı düşüyor? BCH değersiz mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Satoshi Vision ortaya çıkmasına yol açan hard fork geçen ay olduğu için Bitcoin Cash (BCH) hızla düşüyor. Bugün, Bitcoin Cash fiyatı Ethereum fiyatının altına düştü ve bu BCH’nin çıkarıldığı günden bu yana ETH’nin altına düştüğü ilk zaman.

Bitcoin Cash (BCH) fiyatının sonu mu geldi?

Bitcoin Cash şu anda 82 dolar civarında işlem görüyor. ETH ise göre 84 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat ile birlikte Bitcoin Cash’in toplam piyasa değeri de CoinMarketCap verilerine göre kripto para birimini 7. sıraya düşürmeyi başardı.

Bitcoin Cash ekibi, başlangıcından itibaren sürekli olarak gerçek Bitcoin’e saldırmaya çalışıyor. Ekip, Bitcoin Cash’in kitlesel benimsenmesini sağlamaya çalışıyor ve bunda da başarılı olduğu görülüyor. Bitcoin, dünya çapında işletmeler tarafından gerçekten kabul gören bir orana sahip olan Bitcoin Cash’in aksine, çok fazla kabul görmüyor. Bunun yanı sıra Bitcoin işlemleri, BCH’nin günlük işlemlerinin yaklaşık 1/10 kadar.

Bitcoin Cash fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap
Bitcoin Cash fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

Bitcoin Cash fiyat analizi

  • Destek Seviyesi: 75 dolar
  • Direnç Seviyesi: 84 dolar

2 günlük grafiğe bakıldığında Bitcoin Cash’in dün yaklaşık 96 dolar civarında işlem gördüğü ancak şu anda 82 dolara düştüğü görülüyor. BCH’nin ana destek seviyesi analistlere göre, 75 dolar ve direnç seviyesi 83 dolar. BCH şu anda son çöküşten sonra kayıplarını geri kazanmaya çalışıyor. Ancak satış baskısı oldukça yüksek, fiyatı aşağıya çekebiliyor ve analistlere göre Bitcoin Cash kısa vadede 70 doların altına bile düşebilir. Ayrıca piyasa analistleri, BCH’nin fiyatının yıl sonundan önce 50 doların altına düşeceğini tahmin ediyor.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin