featured

Bitcoin Cash (BCH), 7 günün ardından bugün yükseliş kaydetti! Sıradaki hareket ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası düşüş eğiliminden kurtulmaya çalışırken dün bir miktar toparlanma kaydetti. Bu toparlanma hareketi ile Bitcoin Cash (BCH), 7 günün ardından bir miktar yükseliş yaşadı. BCH, bugün kısa bir süreliğine 187,67 dolar seviyesine yükseldi. Ancak son 7 gündür olan performansına bakıldığında %6,51 oranında bir düşüş yaşadığı görülüyor.

Bitcoin Cash BCH

Bitcoin Cash nasıl performans gösterdi?

Bugün BCH, %2,95 oranında değer kazandı ve 181,91 dolara yükseldi. Bu olumlu hareket, piyasa lideri olan Bitcoin’in (BTC) %2,02 ve en büyük altcoin olan Ethereum’un (ETH) %2,03 oranında artış kaydetmesinin ardından geldi. Piyasadaki gözde altcoin’lerden olan BNB ve Cardano da sırasıyla %3,60 ve %8,05 oranında kazançlarla yatırımcıların yüzünü güldürdü.

Piyasanın çoğu bugün, yatırımcılarını sevindiren kazançlar kaydetti. Ancak son 7 günün performansı pek de iyi görünmüyordu.

Bitcoin, son 7 günde sadece %0,70 oranında düşüş yaşarken, Ethereum %3,13 düştü. BNB o sırada %3,18 oranında değer kaybederken Cardano (ADA) ise aynı dönemde %17,63 oranında artış yaşadı.

Bitcoin Cash şu anda kripto listelerinde 26. Sırada yer alıyor. Son 24 saat için ticaret hacmi 2,192,646,051,15 dolar.

Bitcoin Cash fiyatından ne beklenmeli?

Bitcoin Cash, yaklaşık bir ay önce keskin bir düşüşten toparlanmayı başardı. Ancak, daha sonra genel olarak aşağı yönlü bir hareket yaşadı. Bir ay önce, Bitcoin Cash 233,47 dolarlık bir fiyata sahipti. Bugünkü güncel fiyat ise 181,91 dolar. Yani, %22 oranında büyük bir düşüş olduğu görülebilir.

Bitcoin Cash’in önümüzdeki günlerde hafifçe artması bekleniyor. Bu hareket ile fiyatın 190 dolara bir yükseliş yaşaması bekleniyor. Bununla birlikte piyasada, genel düşüş eğiliminin devam etmesi bekleniyor. Bundan bir ay sonra, piyasada büyük bir değişim görülmediği sürece Bitcoin Cash muhtemelen çok daha düşük fiyatlara gerileyebilir. Yatırımcıların, yeni bir hamle yapmadan önce oldukça dikkatli olmaları öneriliyor.

FXLeaders


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin