bitcoin cash 7 ağustos
Bitcoin Cash 7 Ağustos fiyat görünümü: BCH’de umut ışığı göründü

Bitcoin Cash 7 Ağustos fiyat görünümü: BCH’de umut ışığı göründü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 7 Ağustos fiyatına dair önemli detayları şu şekilde listeledik:

  • Bitcoin Cash güne 682 doların üzerindeki yükseliş hareketi ile başladı.
  • Hafta sonu 700 doların üzerine çıkarak kırdığı düşüş trend çizgisini bugünün fiyat hareketlerine kadar kendisine destek yaptı.
  • Bu trend çizgisinde tutunmayı başaran BCH 7 Ağustos sabah seansında 692 dolardan 713 dolara sağlam bir yükseliş ile olumlu bir sinyal vermiş oldu.

Son fiyat hareketi ile 24 saatlik görünümde dolar karşısında artıya geçen (0,69 yüzde oranı ile) BCH, Bitcoin karşısında ise benzer oranlarda fiyatını yükseltmeye başladı.

Bitcoin Cash 7 Ağustos fiyat hareketleri

Kripto para piyasasında özellikle ilk 20’de bulunan coinler zaman zaman ayrışan hareketler gösterse de genel olarak dolar karşısında benzer kolerasyona sahipler. Fakat bazı zaman dilimlerinde kripto piyasasından bağımsız hareket eden coinlere bazı spesifik fiyat hareketleri ile bazı sinyaller verebiliyor. Bu hareketleri gerçekleştiren kripto paralardan biri de piyasanın 4. Büyük kripto parası olan Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash’in grafikte de görüldüğü gibi 5 Ağustos tarihine kadar düşüş trendinde olduğu rahatlıkla görülüyor. Fakat ilgili tarihte gün bitimine doğru gösterdiği performans ile ani bir şekilde düşüş trendini kırdığını gördük.

Bu uzun yeşil mum sonrası gelen fiyat hareketleri düzeltme niteliğinde devam ederken, kırılan düşüş trendi üzerinde kalmaya devam eden Bitcoin Cash, yeniden 710 doların altında kısa vadeli bir düşüş gösterse de bu düşüş çizgisinin üzerinde kalması, BCH için olumlu bir geri dönüş sinyali vermesine neden oldu.

Nihayetinde bu çizgiyi kendisine hareketli bir destek yapan BCH, 680 dolar seviyesinde alıcılar ile karşılaşarak, hem kendisinin hem de piyasanın kısa vadeli toparlanma süreci için bir umut oldu.  7 Ağustos sabah seansında ise düşüş trendi kıran 5 ağustos tarihli yükselen mum benzeri bir fiyat hareketini tekrarlayarak da fiyatını BCH/USD saatlik grafiğinde 100 HO üzerine taşımayı başardı.

Bu son yükselen mum hareketi, BCH’nin yeniden 710 dolar direncini test etmesini sağlıyor. Kısa vadede bu seviye direnç oluştururken, geçilmesi halinde şu an 716 dolar seviyesinde konumlanan 200 HO gün içinde takip edeceğimiz ikinci hareketli direnci oluşturacak.

Aynı zamanda 100 HO’nun bulunduğu 705 dolar ise şu an için önemli bir destek seviyesi olarak gözüküyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin