bitcoin cash 25 Ekim
Bitcoin Cash 29 Eylül fiyat görünümü: BCH’de yeniden yükseliş görülecek mi?

Bitcoin Cash 29 Eylül fiyat görünümü: BCH’de yeniden yükseliş görülecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 29 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash yeni güne düşüşle başlayarak 510 dolar seviyesine kadar geriledi.
  • Bu seviyeyi kendisine destek yapan BCH, sonraki saatlerde düşük de olsa yükseliş göstermeye başladı.
  • Öğle saatlerinde doğru ise kazanımlarını hızlandırdığını gördüğümüz BCH/USD paritesinin aynı zamanda kısa vadeli düşüş trendinin üzerindeki fiyat hareketlerini görüyoruz.

Bitcoin Cash son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 4 oranında değer kaybında bulunurken, Bitcoin karşısında ise Yüzde 1,16 oranında değer kaybediyor.

Bitcoin Cash 29 Eylül fiyat hareketleri

Asya işlem saatlerinin sonuna doğru düşüşünü 510 doların hemen üzerinde sonlandıran Bitcoin Cash, sonrasında ise ufak çaplı saatlik yükselişler gösterdi. Bu kararlı hareketini olumlu bulan yatırımcılar olacak ki yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde saatlik grafikte BCH yeşil mumların daha da uzadığını gördük.

Son yükseliş hareketi ile 530 dolar civarında fiyatlanan Bitcoin Cash’in düşüş trend çizgisi üzerinde kalması yükselişlerini hızlandırabilir. Aynı zamanda bu trend çizgisinin üzerinde kalmasının yanında fiyatın 540 doların üzerinde kararlı hareketlerde yeni alıcılar ile karşılaşmasına neden olabilir.

Olası bir düşüş senaryosunda ise düşüş trend çizgisinin altına gelebilecek saatlik kapanışlar her ne kadar 515 dolarda destek bulsa da bu seviyenin aşağı yönlü kırılması, 100 ve 200 saatlik hareketli ortalama seviyesi olan 505 doların test edilmesine neden olabilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

BCH/USD saatlik grafiğinde takip ettiğimiz MACD’nin pozitif bölgeye doğru hareket etmek üzere olduğunu görüyoruz. Öte yandan stokastik göstergenin de aşırı satım bölgesinden çıkıp yukarı yönlü hareketi yükselişi desteklerken şu an düşük seviyelerde olan RSI ve CCI stokastik hareketlerini destekler nitelikte.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin