29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash 28 Eylül fiyat görünümü: BCH için kritik seviye 540 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 28 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • BCH’nin büyük olasılıkla Bitmain halka arz haberi ile hızlı bir yükselişe girdiği trendi dün 590 dolara kadar devam etti.
  • 590 dolar seviyesinde gelen kâr satışları ile yükselişine ara veren Bitcoin Cash sonrasında yatay hareketler ile devam etti.
  • Yeni gün ile beraber yükseliş hareketini devam ettiremeyen BCH/USD paritesinin bir düzeltme hareketine girdiğini görüyoruz.

Bitcoin Cash son 24 saatlik zaman diliminde ise an itibarıyla dolar karşısında yüzde 4,32 oranında değer kazanırken, Bitcoin karşısında değerinin değişmediğini görüyoruz.

Bitcoin Cash 28 Eylül fiyat hareketleri

Bitcoin Cash önceki gün 440 dolardan başladığı ralli hareketine 530 – 510 dolar bandında ara verdi. Bu seviyede gerileme olmayınca yeni alıcıların katılması ile BCH yeniden yükseliş hareketine başladı. Ve 520 dolar seviyesinden 590 dolara kadar yükseldi.

590 dolar seviyesi tepe noktası olarak görüldükten sonra yeniden yatay fiyat hareketlerine geçen BCH, yeni gün ile birlikte bir önceki harekette görüldüğü gibi bu sefer alıcılar ile karşılaşamadı. Ve düşüş yönlü işlemler görmeye başladı.

Son yükselişin dip ve tepe noktaları baz alınarak hesaplanan düzeltme hareketinde ise olağan seviyenin 540 dolar olduğu görülüyor. Öğle saatlerinde 540 dolar etrafında fiyatlanan BCH’nin bu seviye üzerinde kapanışlar yapması durumunda yeniden yükseliş yönlü hareketlerini görebiliriz.

540 dolar altına sarkması durumunda düşüş daha da derinleşecek olup bu sefer 510 dolar seviyesine kadar gevşeme gösterebilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik grafikte MACD düşüşün hızlanacağı yönde hareket ederken stokastik gösterge ise bu durumu destekler nitelikte aşırı satım bölgesinde yatay hareket ediyor. Olası bir yükseliş teyidi için MACD histogramınsa “0” yönüne doğru azalma ve stokastik osilatörün aşırı satım bölgesinden çıkması takip edilebilir.

Trendin gücünü gösteren RSI ve CCI ise öğlen saatlerinde düşüş yönlü ağır bir baskının olduğunu gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin