29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash 26 Ekim fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 26 Ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün 450 dolardan başladığı düşüş hareketini bugün öğle saatlerine kadar sürdürdü ve yine 440 dolar desteğine kadar geriledi.
  • Öğle saatlerinde piyasa giren yüksek miktardaki fonun etkisi ile BCH’de yukarı yönlü 450 dolara kadar saatlik bir ralliye şahit olduk.
  • Bu bir saatlik yüksek volatil fiyat hareketinin devamı gelmeyince, satış baskısı ile BCH/USD paritesi yeniden 445 dolar seviyesine geriledi

Bitcoin Cash 26 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin Cash için günün en kritik hareketini öğle saatlerinde yaşadık. 440 dolar desteğine kadar inen BCH dolar karşısında Bitfinex verilerine göre hızlı bir şekilde yükselmeye başladı. Bir saatlik zaman diliminde yaklaşık 10 dolar kadar yükselen BCH fiyatını saatlik 200 hareketli ortalama seviyesi olan 450 dolar direncine kadar taşıdı.

450 dolar direncinden satış gören Bitcoin Cash, bu noktadan yeniden gerileyerek yazım esnasında 445 dolar seviyesinde bulunuyordu.

Görülen bu ani yükseliş hareketi her ne kadar Bitcoin Cash’in kısa vadede yaşanan düşüş trendini kesmiş olsa da yükselişin devamının gelmemesi yeniden bir düşüş trendine girebileceğini gösteriyor.

Son sıçrama hareketini Fibonacci düzeltme seviyelerine göre değerlendirirsek düzeltmenin 445 dolar seviyesine kadar devam etmesi olağan görülebilirken bu seviyenin altına bir çekilme yeni bir düşüş hareketinin başlayabileceğini gösterir.

Bitcoin Cash şu an bulunduğu 445-446 dolar fiyatlarına tutunmayı başarırsa mevcut yükseliş hareketinin devamını getirebilir. Ve başlayabilecek olan bir fiyat artışının BCH’yi 450 doların üzerine taşıması hafta sonu hareketlerinin olumlu geçmesi açısından oldukça kritiktir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde MACD’nin yükselişi destekler yönde pozitif görünümüne şahit oluyoruz. Stokastik gösterge ise aşırı alım bölgesine doğru dik bir şekilde ilerleyerek, yükselişin devamı şeklinde sinyal vermeye devam ediyor. RSI göstergesi ise 50 seviyesi ile stokastik ile doğru orantılı olarak hareket ederken CCI göstergesinin Bitcoin Cash hacminin düşük olduğunu gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin