29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash 25 Eylül fiyat görünümü: BCH OBO formasyonunu tamamladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 25 Eylül fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dünkü fiyat hareketlerinde 470 dolar seviyesine tutunamayınca kayıplarını arttırdı.
  • Yaşanan düşüş Bitcoin Cash’in omuz baş omuz (OBO) formasyonu çerçevesinde gerçekleştiği görülüyor.
  • Formasyonu tamamlayan Bitcoin Cash’in gün içinde 440 dolar seviyelerine tutunmasını görebiliriz.

Bitcoin Cash dolar karşısında son 24 saatlik fiyat hareketinde yüzde 6 oranında düşüş yaşadı. Bitcoin karşısında ise bu düşüş yüzde 2,71 oranında gerçekleşti.

Bitcoin Cash 25 Eylül fiyat hareketleri

Yeni güne düşüşünü devam ettirerek başlayan Bitcoin Cash yazımız yayına hazırlandığı öğle saatlerinde 440 dolardan el değiştiriyordu.

Dün saatlik 100 ve 200 HO’lar seviyesine tutunamayan ve özellikle takip ettiğimiz önemli bir seviye olarak gördüğümüz 470 dolar seviyesine de tutunamayınca kayıpların hızlandığını gördük.

Böylelikle hareketli ortalama seviyelerinin altına geçen fiyatın olumlu görünümü bozduğu görünüyor.

Bununda yanında son 4 günlük fiyat hareketlerini saatlik BCH/USD grafiğinde bir OBO formasyonu oluşturduğunu da görüyoruz.  Omuz baş omuz formasyonuna göre dip seviyesi olan baş olarak tabir edilen 470 dolar ile tepe seviyeleri olan omuz seviyeleri 510 dolar arasında yaklaşık yüzde 8,3 oranında bir artış görülmüştü.

Fiyatın OBO boyun çizgisi olarak görülen 470 doların altına sarkması ile formasyon esaslarına göre bu yüksek seviye kadar düşüş görmesi beklenir. Bugünkü fiyat hareketlerine baktığımızda ise 470 dolardan son görülen dip 435 dolar seviyesine kadar yaklaşık yüzde 8 oranında bir kayba rastlıyoruz. Bu durum formasyonunun hemen hemen tamamlandığını gösteriyor.

Özetlemek gerekirse, 440 dolar itibarıyla yeni bir fiyat görünümü için hazırlanan BCH’nin bu seviyeden yükseliş hareketi olası gibi gözüküyor.

435 dolar seviyesi dip olarak teyit edilmesi için ise Fibonacci seviyelerinden destek olarak yaptığımız hesaba göre 446 doların üzerinde en az 2 saat diliminde kalmalıdır. Bu durum gerçekleşirse ilk hedef olarak 460 dolar sonrasında ise 480 dolar direnci test edilebilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD şu an negatif bölgede bulunurken histogram çubuklarının kısalması BCH fiyatının artması için önemli bir destek olacak. Stokastik osilatörün ise öğle saatlerinde aşırı satım bölgesinden çıkmak üzere olduğunu görüyoruz.  BCH fiyatının 450 dolara yaklaşması Stoch’un da yükseliş sinyalini kuvvetlendirmesine neden olacaktır.

Şuan düşük seviyelerde bulunan RSI ve CCI’nın da yönünü kuzeye çevirdiği ve kısa vadeli fiyat yükselişini desteklediğini görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin