bitcoin cash 25 Ekim
Bitcoin Cash 29 Eylül fiyat görünümü: BCH’de yeniden yükseliş görülecek mi?

Bitcoin Cash 25 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 25 Ekim fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün 450 doların üzerine çıkmayı başarsa da bu seviyede tutunamayarak yeni bir düşüş dalgasına girdi.
  • Bu düşüş dalgası ile dün 440 doları test edeceğine dair öngörümüz gerçekleşti. Ve fiyat 440 doların hemen üzerinden geri döndü.
  • Sonrasında başlayan toparlanma hareketi ile BCH yazım esnasında yeniden 450 dolar seviyesinin üzerine çıkıp düşüş bandını kırmak için mücadele ediyordu.

Bitcoin Cash 25 Ekim fiyat hareketleri

Diğer önemli kripto paralarda da gördüğümüz gibi Bitcoin Cash’de dolar karşısında ana destek seviyesini (440 dolar) test ettikten sonra yukarı yönlü hareket ediyor.

Şuan bir düşüş bandı içerisinde hareket eden BCH/USD paritesinde öğle saatlerinde bu bandın üst çizgisini kırmaya yönelik fiyat hareketleri gözlemleniyor.

Eğer grafikte görülen bandın üst çizgisinde saatlik kapanışlar görebilirsek, BCH’nin bundan sonraki ilk hedefinin 452 dolar seviyesinde bulunan saatlik 200 hareketli ortalamasını doğru yönelmesi muhtemeldir. Gün için kısa vadeli yükseliş trendi için bu seviyenin kararlı bir şekilde kırılması oldukça kritiktir. Kararlı bir geçişi ise bu seviyesinin 2 – 3 saatlik diliminde üzerinde kapanışlar ile teyit edebiliriz.

Negatif bir durumda Bitcoin Cash düşen bandın üst çizgisini geçmeyi başaramaz ise gün içerisinde bu bant hareketi ile düşüşüne devam etmesi beklenebilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD, son yükseliş ile birlikte pozitif bölgeye geçmiş olup, şu saat diliminde yükseliş yönlü hareket ediyor. Stokastik gösterge ise aşırı alım bölgesine girmek üzereyken yükselişin bir miktar daha devam edebileceğini yansıtıyor. Diğer yandan gün içerisinde kısıtlı bir fiyat artışı ihtimalinin olabileceğini ise RSI ve CCI göstergelerinin düşük seviyelerdeki yatay hareketlerinden teyit edebiliyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin