29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash 24 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 24 Ekim fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün 445 dolar seviyesine kadar düşüş gösterdi.
  • BCH, 445 dolarda destek bulduktan sonra ise bir toparlanma hareketine girdi ve fiyatını 460 dolara yakın bir seviyeye kadar taşıdı.
  • Yeni günde dalgalı hareketlerin devamı olarak BCH/USD paritesinin 450 doların hemen üstünde seyrettiğini görüyoruz.

Bitcoin Cash 24 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin Cash dün öğleden sonra 445 dolar seviyesini gördükten sonra gün boyu bu seviyenin altına düşmemek için mücadele etti. Bu mücadelede başarılı olan alıcılar, gün sonuna doğru BCH/USD paritesinin yükselmesini sağladılar.

Asya işlem saatlerinde de yükseliş devam etmesi ile hem düşüş trendi kırılmış oldu hem de fiyat önemli hareketli ortalama seviyelerinin üzerine çıktı.

Ayrıca belirtmekte fayda var ki şu an hemen hemen aynı seviyelerde bulunan (453 dolar) 100 ve 200 hareketli ortalama etrafında gezinen BCH fiyatının yükselişin devamı için özellikle 450 doların üzerinde kalması kritik bir öneme sahip.

Gün içerisinde 450 dolar desteğinin aşağı yönlü kırılması durumunda BCH fiyatının yeniden 440 dolar seviyesini test edeceğini görebiliriz.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Son yükseliş sonrası gelen satışlar ile öğle saatlerine doğru yeni bir düzeltmeye giren Bitcoin Cash saatlik grafiğinde izlediğimiz MACD’nin düşüş yönlü hareketini görüyoruz. Eğer MACD göstergesi 0 seviyesinin altına hareket ederse BCH düşüşleri hızlanabilir.

Saatlik grafikte stokastik göstergesine baktığımızda ise aşırı alım bölgesinden sert bir şekilde aşağı yöneldiğini görüyoruz. Bu hareket, aşırı satım bölgesine kadar devam edebilir. Bu durumda BCH’nin aşağı yönlü hareketinin bir süre daha devam edebileceğini söyleyebiliriz.

Diğer yandan göreceli güç endeksi (RSI), kritik 50 seviyesinde olup, güney doğru yönelen hareketi ile düşüşü destekler yönde hareket ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin