29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash 23 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 23 Ekim fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash, 465 dolardan başladığı son düşüş hareketini dalgalı şekilde devam ettiriyor.
  • Dün yine yükseliş yanlı hareketler düşüş trend çizgisini geçemeyince satış baskısının artışı ile aşağı ivme kazandı.
  • Güne hızlı bir düşüş hareketi ile başlayan BCH, 460 doların altında 450 dolara kadar sarktı.

Bitcoin Cash 23 Ekim fiyat hareketleri

Geçen hafta 440 dolardan başlayan yükseliş 465 dolara kadar devam edebildi. Sonrasın gelen düzeltme hareketinin fibonacci düzelt çizgilerine göre fib 61,8 seviyesi olan 450 dolara kadar geldiğini görüyoruz. BCH/USD paritesinin bu seviyede anlamlı bir tepki vererek düşüşüne ara vermesi önemli bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Eğer BCH fiyatı bu seviyeye tutunup kendini 455 doların üzerine atmayı başarırsa gelebilecek olan alış işlemleri ile gün içerisinde düşüş trend çizgisini kırıp üzerine çıkabilir.

Sonrası için ise fiyatın saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamaların üzerinde kalması yükselişin devamı için en önemli kriter olacaktır.

BCH/USD paritesinin 450 doların altına sarkması ise olağan düzeltme hareketini bozacak olup, BCH’nin 440 dolar seviyesini test etmesine neden olabilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümünde MACD, hafif de olsa satış yönlü bir görünüm veriyor. Fakat paritenin önemli destek seviyesinde tutunması bu görünümün ilerleyen saatlerde pozitife dönmesine neden olabilir.

Yazım esnasında aşırı satım bölgesinde olan stokastik göstergesinin bu bölgeden çıkışı ise yükselişi hızlandıracak faktörlerden biri olacaktır.

Her ne kadar RSI ve CCI göstergeleri düşük seviyelerde bulunsa da şu saat diliminde hafif yukarı dönüşleri gördüğümüz göstergelerin ilerleyen saatlerde toparlanma hareketini desteklemesi muhtemeldir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin