Bitcoin Cash 27 Ekim
Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat analizi: 440 dolar seviyesi hala önemini koruyor

Bitcoin Cash 22 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 22 ekim fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • BCH üçgen formasyonunu yukarı yönlü kırmasına karşın 464 dolar seviyesindeki 100 hareketli ortalama direncini geçemedi ve yükselişi kısıtlı kaldı.
  • Direnç seviyesinden düşüşe geçen BCH/USD paritesi, 450 dolar desteğine tutunma mücadelesi veriyor.
  • 100 HO direncinin kısıtladığı yükseliş hareketi sonrası BCH’nin dolar karşısında yataya geçtiği görülüyor.

Bitcoin Cash 22 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin Cash hafta sonu fiyat hareketlerinde oluşturduğu üçgen formasyonunu yukarı yönlü kırdıktan sonra yükselişine başladı. Fakat 4 saatlik görünümdeki 100 hareketli ortalama direnci kırılamayınca yükseliş 464 dolar seviyesinde kısıtlı kaldı.

Direnç seviyesi kırılamayınca sonrasında gelen düşüş hareketinde bu sefer 100 saatlik ortalamanın bir destek noktası olarak çalıştığını gördük. İlk denemesinde bu seviyelere tutunabilen BCH, yeni bir yükseliş için yeterli alıcıya ulaşamayınca, yeniden düşüşe geçerek bu sefer bu destek noktasında tutunamayarak 450 dolar seviyesine kadar sarktı.

450 dolar seviyesinin ise önemli bir destek noktası olmasından dolayı BCH fiyatı bu seviyede şu ana kadar olumlu bir tepki verdiğini görüyoruz. Ancak BCH/USD’nin 460 doların altına sarkması ile kısa vadeli yükseliş trendine son verdiği de dikkat çekici bir nokta olarak karşımıza çıkıyor.

Bu durum keskin bir düşüşe neden olduğu için 450 dolar seviyesi BCH için önemli oldukça önemli bir destek seviyesi olarak duruyor.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Önemli teknik göstergelere 4 saatlik BCH/USD grafiğinde baktığımızda; MACD göstergesinin pozitif konumda olmasına karşın düşen eğilimi dikkat çekiyor. Öte yandan stokastik gösterge de aşırı alım bölgesinden güneye doğru yönelmesi düşüşün derinleşebileceği sinyalini veriyor. 50 seviyesinin altındaki RSI ve düşük seviyedeki CCI’da bu durumu destekler nitelikte.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin