bitcoin cash 25 Ekim
Bitcoin Cash 29 Eylül fiyat görünümü: BCH’de yeniden yükseliş görülecek mi?

Bitcoin Cash 21 Eylül Fiyat görünümü: BCH 500 dolar yoluna girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 21 Eylül fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Dün gün sonuna doğru başlayan yükselişini yeni günde de ara vermeden sürdüren BCH, fiyatını 497 dolara kadar çıkardı.
  • Bu yükseliş ile aynı zaman saatlik görünümünde 100 ve 200 HO seviyeleri hızlı bir şekilde geçildi.
  • BCH/USD paritesi için geçtiğimiz hafta önemli bir direnç seviyesi olan 470 doların geçilmesi ise gözlerin 500 dolar seviyesine çevrilmesine neden oldu.

Bitcoin Cash dolar karşısında son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 13 gibi önemli bir artış kaydetti. Bitcoin karşısında ise bu artış yüzde 8,21 oranında gerçekleşti.

Bitcoin Cash 21 Eylül fiyat hareketleri

Dün gün boyunca saatlik 100 ve 200 hareketli ortalama seviyelerinde fiyatlanan Bitcoin Cash gün sonuna doğru hızlı bir yükselişe başladı. Bu yükselişini yeni günde de devam ettirmeyi başaran BCH, böylece 500 dolar sınırına kadar yükselmiş oldu.

Yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde 480 dolardan el değiştiren BCH/USD paritesi saat dilimleri içerisinde kısa düşüşler gösterse de yükseliş eğilimini koruyor gibi gözüküyor.

Bunun yanında olası bir düşüş yaşanması durumunda geçen hafta önemli bir direnç seviyesi olan 470 doların bu sefer bir destek noktası olarak çalışabileceğini düşünüyoruz.

Yukarı yönlü hareketlerde ise 500 dolar hedefi hala geçerliliğini koruyor. Bitcoin Cash gün içi hareketlerde bu seviyenin üzerinde kalıcı olma mücadelesi verebilir.

Öte yandan 4 saatlik BCH/USD grafiğine baktığımızda, BCH/USD paritesi önünde 4 saatlik 200 HO’nun bulunduğu 488 dolar seviyesinin de dikkat edilmesi gereken bir dinamik direnç olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca 4 saatlik 100 HO’nun yukarıda bahsettiğimiz 470 dolar seviyelerinde konumlanması bu seviyenin daha sağlam bir destek noktası olmasını sağlıyor.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD mevcut konumu ile oldukça pozitif dururken alış yönlü sinyal vermeye devam ediyor. Stokastik osilatör ise an itibarıyla aşırı alım bölgesinde bulunuyor. Fakat yönünü yukarı ivmesi devam ediyor. Ayrıca 74 seviyesinde bulunan ve 130 seviyesinde olan CCI göstergeleri de trendin gücünü teyit eden diğer önemli göstergeler olarak karşımıza çıkıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin