29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

Bitcoin Cash 20 Ekim fiyat görünümü: BCH haftalık düşüş trendini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 20 Ekim fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Bitcoin Cash hafta başındaki yaşanan kısa süreli yükseliş sonrası belirgin bir düşüş trendine girdi.
  • Düşüş trendi 490 dolar civarından başlamış olup, 440 dolar seviyesinde kendine destek bularak aynı zaman bir düşen üçgen formasyonu oluşmasına neden oldu.
  • Hafta sonu BCH/USD paritesinin bu formasyonu tamamlayacak olup, paritenin yeni yönü içinde keskin fiyat hareketleri görülebilir.

Bitcoin Cash 20 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin Cash’in geçen hafta saatlik 100 hareketli ortalamanın 200 hareketleri ortalamanın altın geçmesi ana trendin düşüş yönlü olmasına neden olmuştu. Hafta başında yaşanan kısa süreli yüksek volatiliteli hareket göz ardı edilirse, BCH/USD paritesinin ana trend yönünde hareket ettiğini gördük.

Hafta içinde yaşanan düşüş esnasında oluşan trend çizgisinin kırılamaması ise BCH’nin aşağı yönlü hareket etmesine neden oldu. Bu durum aynı zamanda düşen üçgen formasyonu oluştururken, BCH’nin dolar karşısındaki fiyatının oluşan üçgeni kırma konumuna göre yeni bir yöne doğru hareket etmesi muhtemeldir.

Eğer BCH gün içerisinde düşüş trendini kıramaz ise oluşan üçgenin taban çizgisine doğru hareket edecektir. Bu durumda 440 dolar önemli bir destek seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Kırılması halinde ise BCH fiyatının 430 doları test etmesi muhtemeldir.

Eğer gün içerisinde düşüş trend çizgisi dik bir şekilde kırılırsa, ilk hedef 470 dolar ve sonrasında devamı gelebilecek alışlar ile 490 dolar test edilebilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

BCH 440 dolarda dip yaptıktan sonra bu seviyeden alıcılar ile karşılaşması 4 saatlik MACD’nin de yeşile dönmesine neden oldu. Bu düşen trend çizgisinin yukarı yönlü kırılması açısından güçlü bir sinyal olarak karşımıza çıkıyor.

Bu durumu aşırı satım bölgesinden dik bir açı ile çıkmış olan stokastik osilatörü de destekliyor. Fakat RSI göstergesinin 50 seviyesinin altında olması ve CCI’nın trendin gücünün zayıf olduğunu göstermesi henüz yükselişi destekler nitelikte durmuyor.

Not: Bitcoin Cash grafikleri Tether içeren borsalardan biri olan Bitfinex’den alınmıştır. Bu yüzden içeriğimizdeki Bitcoin Cash fiyatları CoinMarketCap verileri ile farklılık göstermektedir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin