Bitcoin Cash 27 Ekim
Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat analizi: 440 dolar seviyesi hala önemini koruyor

Bitcoin Cash 2 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 2 Ekim fiyat görünümü için önemli olabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • BCH dün yatay bir fiyat hareketi ile saatlik 100 ve 200 HO seviyelerinde devam etti.
  • Yeni günün ilk saatlerinde büyük bir sıçrama yaparak 100 HO seviyesini kolay geçti ve fiyatı 554 dolara kadar yükseltti.
  • Sonrasında gelen işlemler ise BTC’nin bu sert yükselişinin düzeltmesi niteliğinde devam ediyor.

Buna göre Bitcoin Cash 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 1,56 oranında değer kazanırken Bitcoin karşısında yüzde 1,8 oranında artış gösterdi.

Bitcoin Cash 2 Ekim fiyat hareketleri

Bitcoin Cash sabahın ilk saatlerinde yaşadığı yükseliş ile yatay görünümüne son vererek yeni bir trendin ilk ipuçlarını verdi. 550 dolar seviyesi aşılmasına rağmen bu fiyata tutunamayan BCH, sonrasında ise hafif düşüş eğilimi gösterdi.

An itibarıyla yaşanan bu düzeltmenin ise 540 dolar seviyelerine tutunduğu gözleniyor. Öğleden sonraki fiyat hareketlerinde BCH/USD paritesi 540 doların üzerinde kalmaya devam ederse, bu seviyeden alıcılar bularak yeni bir yükseliş trendine başlayabilir.

Diğer yandan gelebilecek bir düşüşte ilk hedef 536 dolar seviyesinde konumlanan saatlik 100 hareketli ortalama olacaktır. Gün içi ikinci destek noktası ise yaklaşık 530 dolarda bulunan 200 saatlik hareketli ortalama olacak.

Yukarı yönde ise bir trendin başlaması ise 550 doların aşılması halinde BCH’yi 560 – 580 dolar bandına taşıyabilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Bitcoin Cash’in ilk saatlerinde gelen yükseliş, saatlik MACD’yi pozitif bölgeye taşıyor. Stokastik göstergenin ise son düzeltmeye tepki vererek aşırı alım bölgesinden aşağı yönlü hareketlerine şahit oluyoruz. Bu durum düzeltmenin bir miktar daha devam edebileceğini gösteriyor. Ayrıca aşağı yöne dönmüş olan RSI ve CCI’da bu durumu destekler nitelikte hareket ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin