bitcoin cash 26 Eylül
Bitcoin Cash 26 Eylül fiyat görünümü: BCH için dip görüldü mü?

Bitcoin Cash 18 Eylül fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 18 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün 460 dolar olan en yüksek değerini gördükten sonra bu seviyelere tutunamayarak düşüşe geçti.
  • BCH fiyatı hareketli ortalama seviyelerinde bir miktar direnç gösterse de bu seviyeye tutunamayınca hızlı şekilde değer kaybederek 410 dolar seviyesine kadar geriledi.
  • 410 dolar seviyesinde destek bulan BCH/USD paritesinin sabah seansında bu seviyeler üzerinde kalma mücadelesini gördük.

Bitcoin Cash dolar karşısında son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 7 oranında değer kaybetti. Bitcoin karşısında ise yüzde 3,82 oranında bir düşüş gösterdi.

Bitcoin Cash 18 Eylül fiyat hareketleri

Geçen hafta 470 dolar direncini geçme konusunda başarısız olan Bitcoin Cash, sonrasında ise 100 ve 200 hareketli ortalama seviyelerinde dalgalı hareketler gösterdi.

Beklenen yükselişin bir türlü gelmemesi ise kripto para yatırımcılarının satış kanadına geçmesine neden olarak kripto piyasasında genel bir düşüş yaşandı. Piyasa sermayesinin yeniden 193 milyar dolar seviyelerine gerilemesi ile Bitcoin Cash’de sert bir düşüş gözlemlendi.

Destek seviyelerine tutunamayarak 410 dolara kadar gerileyen Bitcoin Cash, her ne kadar bu seviyede tutunmuş olsa da ardından gelen toparlanmanın oldukça kısıtlı olduğunu görüyoruz.

Aynı zamanda son düşüş sonrası 100 ve 200 basit hareketli ortalama arasında aralığın iyice kapanması ve sonucunda 100 HO’nun 200 HO’yu aşağı yönlü kesmesi durumunda Bitcoin Cash’de düşüşün daha da hızlanabileceğini görebiliriz.

Şu an için tüm teknik verilerin negatif yönlü olduğunu gördüğümüz BCH/USD paritesinin toparlanmasını teyit etmek için fiyatının yeniden 440 dolar seviyesinin üzerine çıkması gerekiyor. Bu seviyenin altındaki fiyat hareketleri ise kripto paranın aşağı yönlü baskılanmasına neden olabilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

BCH/USD saatlik grafiğinde takip ettiğimiz MACD’nin zayıf görünümü paritenin yönü hakkında çok fazla bilgi vermiyor. Stokastik göstergesinin aşırı alım bölgesinde aşağı yönlü hareketi ise düşüş yönlü bir sinyal olarak algılanabilir. Bu düşüş yönlü görünümü aynı zamanda RSI ve CCI’ın düşük seviyeli konumları da destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin