Başarılı analist: Bitcoin’de mega sıçramaya hazır olun!”
Başarılı analist: Bitcoin’de mega sıçramaya hazır olun!”

Bitcoin bu yıl yatırımcılarını sevindirdi: İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en büyük dijital para birimi olan Bitcoin (BTC), yılın başından beri %40’ın üzerinde bir fiyat artışı kaydetti. Bu uzmanlara göre, Bitcoin’in dünyanın en iyi performans gösteren varlıklarından biri olduğunu ve hatta petrolden daha iyi performans sergilediğini gösteriyor.

Bitcoin fiyatı yüzde 40’ın üzerinde arttı

Bitcoin, dijital para biriminin 4.200 dolardan taşınmasıyla, ayın başında çok büyük bir fiyat artışı yaşadı ve Kasım 2018’den bu yana ilk kez 5.000 doları aştı. Bitcoin’in yaşadığı fiyat artışı diğer dijital varlıklara da yansıdı. Binance Coin (BNB) belki de en büyük dijital para birimleri arasında son aylardaki en iyi performans gösteren varlık.  Kipto para birimi, Binance Chain’in lansmanı, şirketin gerçekleştirdiği kripto para yakma işlemi ve Binance Launchpad nedeniyle büyüdü.

Benzer bir durum nedeniyle, 2018’de Ethereum (ETH) 1.500 dolara ulaştı ve ERC-20 tokenlerine olan talebin artmasına neden oldu. Binance Coin’in, Ethereum’un geçmişte yaptığı gibi benzer bir altcoin boğa koşusunu da tetikleyebileceğine inanan bazı uzmanlar var. BNB’nin Binance borsalarında birkaç işlem çiftine sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Varlıklarını diğer kripto paralara taşımak isteyen ve BNB’yi elinde tutan kişiler varsa, Binance bunu çok kolay bir şekilde yapma imkanı sunuyor.

Bitcoin yeni bir boğa koşusu yaşıyabilir

Bu büyük miktardaki fon piyasaya bir kez daha geçmeye başlarsa, duyarlılık gelişebilir ve dijital varlıklar Bitcoin de dahil olmak üzere bir kez daha büyümeye başlayabilir. Bitcoin son aylarda hâkimiyetinin bir bölümünü kaybediyor olmasına rağmen, pazar payının %52’sine ulaştı. Gelecekte, kurumsal yatırımcılardan daha büyük para akını ile bu oran bir kez daha artabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin