“Bitcoin bu seviyenin altına düşerse biteriz!” Dev isim açıkladı
“Bitcoin bu seviyenin altına düşerse biteriz!” Dev isim açıkladı

“Bitcoin bu seviyenin altına düşerse biteriz!” Dev isim açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en popüler kripto analistlerinden Michaël van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) 40.000 doların altına düşmesine rağmen çok önemli bir destek bölgesini koruduğunu iddia etti.

38 bin dolar desteği Bitcoin için kritik

Düşüşe rağmen Van de Poppe, BTC’nin 40.000 doların altında daha da güçlü bir destek bulabileceğini öne sürüyor. Poppe’nin belirttiği destek noktası 38 bin dolar.

“Önemli bir noktaya geri döndük. Biraz destek bulmak için yeşil bölge yaklaşık 38.000 dolarda. Bu bir süredir iddia ettiğim çok önemli bir seviye.”

Bu nedenle trader, Bitcoin’in hızla toparlanabileceği bir senaryo öngörüyor.

“40.700 dolara geri dönersek, oldukça hızlı bir şekilde geri sıçrayacağımızı düşünüyorum.”

Van de Poppe ayrıca 38.000 dolardan hemen bir sıçramanın kaçınılmaz olmadığına dikkat çekiyor.

“Bu yeşil bölgenin altına düşersek biteriz. Ardından 30.000 doları test edeceğiz.”

Kripto piyasasının öngörülemeyen oynaklığı sürerken Van de Poppe, piyasa değerine göre en büyük kripto varlığı için bir sonraki adımda ne olacağını değerlendiriyor.

“Kısa vadeli sonuç, aşağı doğru daha zayıf bir hareket yapmamız olur. Bu da potansiyel olarak alıcıların piyasalara geri döndüğünü ve satıcıların gerçek ivmelerini kaybettiğini gösteriyor.

Ama bu hala çok erken bir sonuç.

Çıkaracağımız sonuç, 40.700 doları kaybettiğimiz ve bunu tekrar kırmamız gerektiği. Ve eğer yaparsak mevcut düşüş sahte olacak ve 46.000 doları test edeceğiz.

Pozisyon arıyor olsaydım, satın alırdım.”

Bitcoin’in gün içinde %10 düşmesi ve bu yazı yazılırken 38.560 dolardan işlem görmesi ile kripto analisti iyimser bir görünüm sergiliyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin