featured

Fundstrat strateji başkanı açıkladı: Bitcoin bu seviyede tutunursa güvendeyiz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, yaklaşık 20,000 dolar seviyesinde tutmayı başardı. Fundstrat teknik strateji başkanı BTC fiyatının yükselişe geçebilmesi için tutunması gereken seviyeleri açıkladı.

Piyasa lideri, bir süre 20,000 dolar civarında tutunmayı başardığı için, daha yükseğe çıkamadı. Fundstrat Global Advisors’ın baş uzmanı, BTC’nin son kayıpları geri kazanmak için aşması gereken seviyeleri belirledi.

Bitcoin, son düşüşlere meydan okumak için 24,800 dolara ulaşmalı

Küresel ekonomik durgunlukla ilgili endişeler arttıkça, Bitcoin toplu olarak değer kaybeden hisse senetleriyle birlikte hareket etti ve yeniden 20,000 dolar civarında sıkıştı.

Şimdiye kadar 19,000 dolara düştükten ve bir süre orada oyalandı. Daha sonra ise yeniden 20,500 dolar civarına doğru bir toparlanma hareketi yapmayı başardı. En büyük altcoin olan Ethereum ise 903 dolara kadar düştükten sonra 1,113 dolar seviyesine geri döndü.

Bitcoin

Fundstrat Global Advisors’ın teknik strateji şefi Mark Newton, Bloomberg’e bu konuda şu sözleri söyledi:

Bitcoin dibe vurdu ama muhtemelen. Ancak bu ayın son haftasında daha da yükselmesi için 23,000 dolar ile 24,800 dolar arasında bulunan bölgeye ulaşabilmesi gerekiyor.

Şu anda BTC, mayıs ayında 30,000 dolar seviyesine bağlı kaldığı şekilde 20,000 dolar civarında konsolide oluyor.

Informa Global Markets’a göre, piyasadaki risk duyarlılığı düştüğü için piyasa lideri 20,000 doların altında toparlanmaya başladı.

MicroStrategy, Bitcoin yatırımını %30 düşürdü

Euro Pacific Capital’in başkanı ve SchiffGold’un kurucusu olan önde gelen Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff, Michael Saylor’u (MicroStrategy’nin CEO’su), Bitcoin’in şirketinin satın alabileceği diğer tüm varlıklardan 10 kat daha iyi olduğu yönündeki son açıklaması nedeniyle eleştirdi.

Schiff, Saylor’a Twitter’da yaptığı bir yorumda, satın aldığı BTC’nin şu anda %30 düştüğünü ve şirketin 1,5 milyar dolar kaybettiğini ve düşüş devam ederse çok daha fazlasını kaybedebileceğini hatırlattı. Ayrıca Schiff, Saylor’un Bitcoin’in çoğunu MicroStrategy tarafından ödünç alınan parayla satın aldığını tweetledi, bu yüzden şimdi Saylor “para kaybetmek için faiz ödüyor”.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin