Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F
Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F

Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu veriye göre (S2F), Bitcoin’in 100.000 $ ‘a doğru gidişatı her zamankinden daha gerçek hale geldi. Bir karşıt görüş ise, piyasanın 11.000 dolar kadar aşırı değerli olduğu konusunda uyarıyor.

Ünlü analisti PlanB, Bitcoin (BTC) fiyat tahminlerini tam olarak takip ediyor ve yatırımcıları bu boğa döngüsünün kazançları için sürekli teşvik ediyor.

Stok-akış fiyat modelinin geliştiricisi 17 Aralık’ta bir tweet’te, mevcut yarılanma döngüsünde Bitcoin’in büyümesinin planlandığı gibi gittiğini belirtti.

BTC fiyatı 23.562 dolarlık S2F modeli hedefine ulaştı

Bu haftaki büyük dalgalanmaya rağmen, S2F (stock to flow), uzun dönemler boyunca Bitcoin fiyatındaki değişim hızını tahmin etme kabiliyetiyle göze çarpıyor.

Eleştirmenler, Bitcoin’in davranışını son boğa döngüsünden – özellikle 2017’den itibaren – tekrarlayamayacağını ve bu süre zarfındaki kazanımların, gerçekleşmesi daha uzun sürerken daha az belirgin olacağını savundu.

PlanB, Bitcoin’in üçüncü blok yarılanma olayının tarihi olan Mayıs ayından bu yana performansın 2012 ve 2017’deki bir ve iki yarılanmadan sonra karşılaştırılmasının bu yıl ezber bozan şekilde olacağını söylüyor.

Bitcoin’in 23.000 $  zirve fiyatına çıkması, S2F modelinde boş alanı doldurmasına izin verdi. Bundan önce, 20.000 $ ‘ın hemen altında olan BTC/USD, aslında modelin taleplerine kıyasla daha düşük performans gösteriyordu.

Kasım ayında bile Bitcoin 2016 yarılanmasından itibaren performansını çoktan geride bırakıyordu.

Stok akışının çeşitli enkarnasyonları, 2024’teki mevcut yarılanma döngüsünün sonunda 100.000 ila 576.000 dolar arasında herhangi bir yerde bir Bitcoin fiyatı olacağını gösteriyor. BTC/USD, Perşembe günü orijinal modelin günlük tahminine – 23.562 $ – tam olarak ulaştı.

Erb: Bitcoin “uygun fiyatı” 12.000 $

Şüphecilerin hayal kırıklığına uğramasına rağmen, hızla artan sayıda kurumsal finansör bu görüşü paylaşmaya ve bunu kanıtlamak için fonlarını aktarmaya başlıyor.

Bu hafta, One River Asset Management, Bitcoin ve Ether (ETH) riskini 2021’in başlarında 1 milyar doların üzerine çıkarma planını açıkladı. Kendi sermayesinin bir kısmını BTC’ye tahsis etme hakkını saklı tutan Guggenheim, şimdi Bitcoin için adil bir değerin 400.000 dolar olduğunu söylüyor. Bu Perşembe günü görülen tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 1.600 daha yüksek.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin