Bitcoin bu hafta nasıl bir yön izleyecek? Popüler analistlerden dikkat çeken tahminler
Bitcoin bu hafta nasıl bir yön izleyecek? Popüler analistlerden dikkat çeken tahminler

Bitcoin bu hafta nasıl bir yön izleyecek? Popüler analistlerden dikkat çeken tahminler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto yatırımcısı Ali (@ali_charts), bu sabah Bitcoin (BTC) için önemli bir satın alma duvarı olduğunu tweetledi. Tweet’e göre, 27.170 ila 27.970 dolar aralığı BTC için güçlü bir alım fırsatı yaratıyor. Tweet’te, bu fiyat aralığında 700.000’den fazla BTC satın alan yaklaşık 1.45 milyon adres olduğu belirtildi.

Ali, bu satın alma duvarının tutması durumunda BTC’nin fiyatının yükseleceğine inanıyor ve BTC’nin bu seviyeden daha yükseğe tırmanması için çok az direnç olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu arada, kripto yatırımcısı Bluntz (@Bluntz_Capital) bu sabah BTC için aşağı yönlü bir fiyat tahmini yaptı. Bluntz’un son tweet’ine göre, Bitcoin için yükseliş ivmesi azalmaya başlıyor. Yatırımcı ayrıca, BTC’nin bu hafta 26 bin dolar seviyesini yeniden test etmeye çalışacağına inandığını da paylaştı.

CoinMarketCap’e göre kripto piyasası liderinin fiyatı son 24 saatte %0,97 arttı. BTC’nin fiyatındaki bu 24 saatlik artış, BTC’nin haftalık performansını yeşile çeviremedi. Şu anda, BTC’nin fiyatı son 7 gün içinde %0,65 düştü. Sonuç olarak, BTC’nin fiyatı, yazının yazıldığı sırada 27.809 dolardan işlem görüyor.

BTC’nin piyasadaki hakimiyeti de son 24 saatte %0,24 arttı. Bu, kripto pazarındaki hakimiyetinin %46,24’e kadar çıktığı anlamına geliyor. Önde gelen kripto paranın piyasa değeri 537.650.143.541 dolar iken, toplam kripto piyasa değerinin 1.16 trilyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin