Bitcoin bu hafta çok fazla karamsarlık atlattı; Piyasa ne diyor?
Bitcoin bu hafta çok fazla karamsarlık atlattı; Piyasa ne diyor?

Bitcoin bu hafta çok fazla karamsarlık atlattı; Piyasa ne diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta Bitcoin aynı anda birkaç ‘korku, belirsizlik ve şüphe’ ile mücadele ediyor. Hafta, dijital varlığın fiyatı % 28,5 düştüğü ve piyasanın dip fırsatını yakaladığı için olumsuz başladı. Ancak BTC’nin toparlanması uzun sürmedi ve haftanın ortasında 40.000 dolara geri döndük.

Şimdi, hafta sonu, Bitcoin 37.000 $ civarında duruyor.

“Sıfıra gitmesini hiçbir şey durduramaz”

Kripto piyasası yükseliş eğilimindeyken, Bitcoin birçok şüpheciliği ve klasik karamsarlıkları aşıyor.İlk olarak, İngiltere finans gözlemcisi, kripto para birimlerine yatırım yapan müşterilerin her şeyi kaybetmeye hazır olması gerektiği konusunda temel yatırım uyarısını yayınladı.

APG Asset Management CIO’su Peter Branner’da “Kripto para birimleri sürdürülebilir değil” dedi.

Bitcoin bir merkez bankası tarafından desteklenmiyor. Sadece insanlar ona değer verirse bir değeri vardır.

UBS Global Servet Yönetimi bile, tüm paranızı kaybetme uyarısı veren Mali Davranış Otoritesinden (FCA) ilham alıyor.

Küresel gelişmekte olan piyasaların baş yatırım sorumlusu Michael Bolliger de dahil olmak üzere yazarlar, artan müşteri ilgisine yanıt olarak, Perşembe günkü bir raporda, “Daha iyi tasarlanmış bir sürüm piyasaya sürüldüğünde veya düzenleyici değişiklikler duyguyu bastırdığında bir kripto para biriminin fiyatının sıfıra düşmesini durduracak çok az şey var” dedi.

Stratejistler, İngiltere’nin kripto türevlerini yasakladığını belirterek, kısa vadede kurumsal benimseme, sınırlı arz ve piyasa ivmesi fiyatları artırabilirken, düzenleyici müdahalenin uzun vadede bir risk olduğunu yazdı. UBS Wealth görüşü şöyleydi:

Bu nedenle, kripto para birimlerindeki yatırımcılar, yatırımlarının boyutunu kaybetmeyi göze alabilecekleri bir miktarla sınırlandırmalıdır.

Yenilenen İlgi

Bu yeterli olmadığında, pazarın kendisi işleri ilginç kılmak için biraz FUD buldu. Mt. Gox efsanesi, alacaklıların borsaya olan BTC’nin % 90’ını talep edebilmesi için CoinLab’ın bir anlaşma yapması ile yenilendi.

Ancak alacaklıların iddia ettiği her Bitcoin için yalnızca 0,23 BTC mevcutken, kullanıcılar şu ana kadar hiçbir şey olmadan 7 yıldır bekliyorlar. “Kısa vadede düşüş haberi” olsa da, rehabilitasyon planının son tarihi birkaç kez ertelendi.

Bunun ortasında, Tether’in % 100 destekli olup olmadığı, piyasada sürekli bir varlık olmaya devam ediyor ve bu sadece Deltec Bank’ın müşterileri için Bitcoin’de büyük bir pozisyona sahip olduklarını duyurmasıyla ağırlaştı, ki Tether bunlarla hiçbir ilgisi olmadığını söyledi.

Balaji S. Srinivasan, “Tether tarafından basılan USDT miktarı, devlet tarafından basılan USD miktarının yanında hiçbir şey” ​​diyor ve USDT başarısız olsa bile, Bitcoin % 80 ila % 90 oranında düşüş yaşadı ve başka stabil coinler de var.

Ancak FUD bir miktar belirsizlik yaratsa da, iyi haberler de var. Grayscale, yeni başlayanlar için artan bir primle Bitcoin almaya geri döndü – 23.000 $ ‘ı “güçlü bir taban” olarak sunuyor.

Goldman Sachs artık dijital varlıklara da yatırım yapmak istiyor. Rapor, Anchorage’ın, büyük yetkilileri düzenleyicilerin DeFi – kendi kendini yöneten bankalar için hazır olmasını isteyen Para Birimi Denetleyici Ofisi’nden bir tüzük kazanan ilk kripto şirketi olmasının ardından geldi.

Yaklaşan büyük teşvikten, USD’nin zayıflığından bahsetmeye gerek yok, Fed Başkanı yakın zamanda faiz artırımı veya varlık alımını durdurma planları olmadığını bildirirken, makro ortam da BTC’den yana gibi gözüküyor.

bitcoinexchangeguide


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin