Ünlü isimden bomba Bitcoin tahmini:
Ünlü isimden bomba Bitcoin tahmini: "Korkmayın, Bitcoin boğa koşusu geliyor... Hem de 2025'e kadar sürecek!"

Ünlü isimden bomba Bitcoin tahmini: “Korkmayın, Bitcoin boğa koşusu geliyor… Hem de 2025’e kadar sürecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin karmakarışık durumda. Trader ve analistler son birkaç haftadır bundan muzdarip. Bir kripto katliamı yaşanıyor, Bitcoin ve Ethereum gibi birçok popüler dijital para birimi, herkesin tahmin edebileceğinden daha hızlı değer kaybediyor. BTC sadece yedi ay önce yaklaşık 68.000 $’dan işlem görüyordu, ancak şimdi varlık yaklaşık 40 bin $ daha azına alıcı buluyor.

Bitcoin için 100 bin dolar tahmini

Yine de bu durum, kripto ve Blockchain alanlarında uzun bir geçmişe sahip olan bazı kişileri caydırmıyor. Lamoureux & Co. adlı makroekonomik araştırma firmasını yöneten Yves Lamoureux, yakın zamanda verdiği bir röportajda Bitcoin fiyatının önümüzdeki yılın başlarında 100.000 $’a ulaşacağını gördüğünü açıkladı. Ayrıca bu fiyat artışına yol açan kripto koşusunun 2025 yılına kadar sürebileceğini düşünüyor.

Lamoureux şöyle diyor:

“Büyük bir alım sinyali vermiyorum. Sadece biraz satın almaya başlayabilirsiniz diyorum.”

“Çoğunlukla, Bitcoin’in ayı piyasasından çıkmak için gerekli kriterleri karşıladığını düşünüyorum. Şimdiye kadar 2022 yılı, Bitcoin için en kötüsü olmasa da en kötü yıllardan biri olarak kabul edilen 2018 benzeri işaretler gösterdi. Para birimi 2017’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 20.000 $’a ulaştığı sağlam bir yıl geçirmişti, ancak bu zirveye ulaştıktan sadece birkaç ay sonra BTC unutulmaya başladı.”

2022 bir tekrar dönemi mi?

2018’in son aylarına gelindiğinde, Bitcoin yaklaşık 3.500 dolardan işlem görüyordu – sadece 11 ay öncesine göre kabaca yüzde 70 daha az. Bu gerçekten üzücü bir manzaraydı ve öyle görünüyor ki 2021’in büyük başarısının ardından 2022 de bir tekrar dönemi olmanın eşiğinde.

Ancak Lamoureux, 2024 yılında Bitcoin’in BTC dünyasında her dört yılda bir meydana gelen ve yarılanma olarak bilinen durumu yaşayacağı göz önüne alındığında, gelecek yılın para birimi için çok farklı olacağından emin. Bu, kripto madencileri için ödüllerin nihayetinde önceki 48 aylık dönemdekinin yarısına indirildiği zaman olarak biliniyor. Bu nedenle, madenciler muhtemelen daha fazla madencilik yapmaya çalışacaklar, böylece zaman gelmeden önce ekstra ödüller kazanabilecekler.

Lamoureux’ya göre bu yarılanma mevcut Bitcoin arzını azaltacak. Kendisi bunun fiyat üzerinde olumlu bir etkisi olacağına ve altı haneli rakamlara ulaşmasına neden olacağına inanıyor:

“Bitcoin’i yönlendiren ana şeylerden biri arzdır. Daha az arz var. Bu da tarihsel olarak fiyatları her zaman yukarı çekmiştir.”

Ayrıca diğer birçok para birimine güvenmenin zor olduğunu ve sonuçta birçok insanın BTC’ye diğer dijital varlıklardan daha fazla yönelme eğiliminde olduğunu söyledi.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin