Nicholas Merten: “Bitcoin bu dört faktörle 50.000 doları görebilir.”
Nicholas Merten: “Bitcoin bu dört faktörle 50.000 doları görebilir.”

“Bitcoin bu dört faktörle 50.000 doları görebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nicholas Merten, kripto para sektöründe John McAfee ve Tom Lee arasında bir yerde geniş bir etki alanına sahip. Nicholas Merten, yaklaşık 300 bin abonesi bulunan Data Dash adlı Youtube kanalının kurucusu, girişimci ve yatırımcısıdır. Nicholas Merten, Bitcoin’in fiyatıyla alakalı yeni bir tahminde bulundu. Nicholas Merten, görüşlerini ve tahminlerini 34.000’den fazla takipçisine tweet attığında, trendlerde bir değişikliğe neden olabilir. Nicholas Merten: “Bitcoin bu dört faktörle 50.000 doları görebilir.”

Nicholas Merten: “Bitcoin bu dört faktörle 50.000 doları görebilir.”

Nicholas Merten’in, 2017 yılındaki 20.000 dolarlık zirve fiyatının iki katından daha fazla olan 2018 tahmini, fiat para piyasasındaki önemli başarısızlıklara dayanıyor. Nicholas Merten, 2018’in sonuna kadar Bitcoin’in 50.000 dolar seviyesine şu 4 faktör nedeniyle ulaşacağını düşünüyor:

  • Faiz oranları artmayı sürdürecek
  • Deustsche Bank, 2018’de iflas bayrağını çekecek
  • Hisse senetleri ve konut fiyatları büyük bir darbe alacak
  • Çıkması gereken trilyonlarca dolar ile birlikte, SEC bir Bitcoin ETF’si (borsa yatırım fonu) oluşturacak

Analistler Bitcoin’e ilişkin boğa tahminlerini yapmaya devam ediyor

Nicholas Merten bilinen bir kripto para yatırımcısı. Ancak takipçilerinden birkaçı bile tweetdeki görüşlerinin gerekçesini sorguluyor. Nicholas Merten’in bir takipçisi olan Sammy Tommy, faiz oranlarının kripto para birimi fiyatlarıyla korelasyonu olmadığını ve Deutsche Bank’ın yeniden yapılandırılmasına rağmen, bu büyüklükte bir bankanın yıl sonuna kadar iflas etmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta içinde Bitcoin’in 8.000 doların altına düşmesine rağmen, Tom Lee yıl sonu tahminini 25.000 dolar olarak yeniledi. Bunun nedeni olarak da kurumsal paranın piyasaya akacağını öne sürüyor. John Mcafee ise Bitcoin’in Haziran ayına kadar 15.000 doları göreceğine inanıyor. Blockchain Capital’den Spencer Bogart da 2018’de Bitcoin’in 50.000 doları vuracağını belirten analistler arasında.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin