Bitcoin fiyatı
Bitcoin’in 600 dolar birden düşmesi boğa piyasasını zora sokuyor

Bitcoin yükselecek mi yoksa düşecek mi? Analistlerden iyi ve kötü haber var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tecrübeli bir kripto para birimi yorumcusu, 3.000 dolar ile 5.000 dolar arasında Bitcoin ölçeklemenin yüksek olduğunu, 3.000 doların altına düşmenin de aynı derecede güçlü bir yükselişe neden olacağını belirtti. Michael ayrıca “BTC’nin gelecek perspektifi mükemmel ve bazı yıllarda yaklaşık 5.000 dolara güleceğiz.” dedi.

Bitcoin yükselecek mi yoksa düşecek mi? Analistler yorumluyor

Bu yorumlar, 11 Nisan’daki düşüş düzeltmesi sonrasında Lucid Investments başkanı Tyler Jenks tarafından belirlenen 1.000 dolarlık fiyat hedefin ardından geldi. Bitcoin fiyatı 5.471 dolardan 4.975 dolara geriledi ve bu Cuma günü 4.911 dolara doğru düştü. Jenks, düşürüldükten kısa bir süre sonra tweet attı ve Bitcoin’in düşüş eğiliminin 1.000 dolara kadar uzayacağını belirtti. Jenks konuya yönelik şunları söyledi:

4.000-4.200 dolarlık direnç bölgesinden ayrıldığımızdan beri Bitcoin hakkında yorum yapmadım. O bölgeye geri döndüğümüze inanıyorum ve BTC dayanamayack. Yeni düşükler geliyor… 1.000 dolarlık hedefi değiştirmedim.

Ayı sonucu tahmin eden ilk analist Jenks değildi. Bloomberg’deki veri araştırmacıları daha önce Bitcoin’in 1.500 dolara düşeceğini söyledti. Tahmin, Bitcoin’in 4.187 doların üzerinde kesin bir direnç alanını kırma girişimlerinin ardından geldi. Ancak, varlık 2 Nisan’da şaşırtıcı bir yüzde 23’lür sıçrama yaptı. Ancak, Bitcoin’in yıllık performansına dayanarak, BTC tarihi yüksek seviyesinden hala yüzde 72,64 düşük.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin