İşte başarılı 2 analistten sıcak Bitcoin fiyat tahmini
İşte başarılı 2 analistten sıcak Bitcoin fiyat tahmini

Bitcoin (BTC) tahmini: 2019 ‘kripto yılı’ olacak ama Bitcoin olmayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında Bitcoin (BTC) saltanatı yakında sona erebilir! Bitcoin’in yetersiz gelişimi ve teknik desteğin genel olarak eksikliği, kripto paranın nihai çöküşü olabilir.

“Gözlerimdeki Bitcoin (BTC) büyük babaya daha çok benziyor.”

Teknoloji şirketleri, Blockchain teknolojilerine yatırım yaparken ve dijital paraları beslemek için gereken zaman ve çabayı sağladıkça, bazı uzmanlar, buna Bitcoin’in ayak uyduramayacağına inanıyor. Çok amaçlı kripto tokeni Yield Coin’in kurucusu Samuel Leach’e göre, 2019 “gerçek kripto para birimi büyümesi”nin özellikle heyecan verici bir yılı olacak.

Bununla birlikte, onun görüşüne göre, merkezi düzenlemeler, kripto paranın değerini kabul etse bile Bitcoin’in saltanatı uzun sürmeyebilir. En kötü senaryoda Leach Bitcoin’siz bir geleceğin yavaş yavaş korkunç bir gerçekliğe dönüştüğünü düşünüyor. Leach konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Gözlerimdeki Bitcoin (BTC) büyük babaya daha çok benziyor. Diğerlerinin, onu sürekli geliştiren ve ileriye doğru taşıyan sağlam bir ekibi olan Ripple gibi göründüğünü görüyorsunuz. Bitcoin yapıldı, bitti ve işte bununla birlikte çalışıyoruz. İşte yaptığımız şey bu yüzden pazar büyüdükçe yavaşça geçiş yapacağımızın başka bir tanesini bulmak. Daha fazla token ve daha fazla kripto para oluşturulduğu için, parayı piyasanın diğer alanlarına taşımayı başlatacak. Sanırım kriptolar burada kalacaklar ama Bitcoin asla bir stablecoin olmayacak.

Bitcoin fiyatı ve değeri spekülasyona göre belirlenir

Stablecoin’ler, kripto para piyasasında hızlı fiyat hareketlerine ve volatiliteye karşı koymak için tasarlanmış kripto paralar. Prensip olarak stablecoin’ler, örneğin, günlük kullanım ve işlemler göz önünde bulundurularak tasarlanan ABD dolarına karşı fiat paranın dijital bir versiyonu veya bir değer depolaması anlamına gelir. Bitcoin, inanılmaz öngörülemezliği ve küçük fiyatlarda önemli fiyat değişimleri nedeniyle istikrarlı bir hale gelemedi.

Bitcoin fiyatı ve değeri sadece spekülasyona ve ne için yatırımcıların almaya istekli olduklarına göre belirlenir. Yalnızca bu yıl Bitcoin, Aralık 2017 ortasında, fiyatların yaklaşık olarak 20.000 dolar seviyesine yükseldiği zirveden yaklaşık yüzde 80 oranında düştü. Ayrıca bu ay Bitcoin, piyasaların üzerinde  kripto paralar çökerken, değerinin yüzde 17’sini kaybetti.

“Bitcoin parasal geri dönüş için kendi amacına hizmet edecek.”

Küçük kripto para birimleri, Bitcoin ve daha önce pazardaki en büyük ikinci token olan Ethereum’un değerine bağlıydı. Leach, Bitcoin’in şu anki durumunun bir ETF onayının olmamasından da yanaklanabileceğini düşünüyor. Bu kripto para bazı kişiler için oldukça spekülatif bir işlem seçeneği olarak kalacak. Ama günümüzün gerçek bir umudu, onun değer deposu olarak kullanılıyor olması. Piyasa analistleri, Bitcoin sahiplerini ‘daha fazla acı çekmeye’ ve fiyat dalgalanmalarına hazırlanma konusunda uyardı. Leach konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bitcoin buzz sözcüktü. İnsanlar kripto parayı düşündüğü zaman herkes bilir. Bence amacına hizmet ettiğini düşünüyorum ve spekülasyon ve parasal geri dönüş için kendi amacına hizmet edecek.

Express.co.uk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin