Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor, 2019'da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?
Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor, 2019'da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?

Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor: 2019’da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa son 24 saat içinde ayıların ellerinde acı çekiyor. Baskıları son birkaç saat içinde yoğunlaştı ve neredeyse Bitcoin dahil tüm kripto para birimleri kırmızıya döndü. Geçen hafta pazarın güçlü bir şekilde sona ermesinden bu yana istikrar eksikliği oluştu ve yüksek düzeyde oynaklık görüldü.

Bitcoin destekleri kırıyor

Bitcoin, kilit destek pozisyonunun altına düşen durumlar sergiliyor. Son birkaç saat içinde 11 bin doların altına düştü. Bu, varlığın yaklaşık iki hafta içinde işlem gördüğü bir seviyedir. Ayılar kavramalarını sıkılaştırırken, panikle tetiklenen bir satış kolayca görülebilir.

Birkaç gün önce, pazar yeşilken, çoğu kişi tüm zamanların en yüksek seviyesinin gelecek haftaya kadar aşılabileceğini tahmin ediyordu. Yolun ilerleyen kısımlarında, birçok kişi Bitcoin’in gelecek 2 yılda 100 bin dolara çıkma ihtimalini görüyordu. Öyleyse, şu andaki serbest düşüş bir uyandırma çağrısı mı yoksa bu rüyalar üzerinde sadece bir engel mi?

Daha fazla kan kaybı yaşanabilir

Mevcut düşüş her kısa vadeli rallide olduğu gibi sürpriz olmadı. Facebook’un kripto parası Libra’nın getirdiği dalgaya, günlük işlem hacminin düşmesiyle birlikte bir düzeltme yapılması gerekiyordu.

Bununla birlikte, panik ve büyük satışların önlenmesi için kilit destek konumlarının korunması gerekir. Şimdilik, teknik göstergeler önümüzdeki birkaç saat ve günlerde daha derin kayıplar göstermeye devam ediyor. Bu, özellikle, varlığın 10.700 ve 10.500 ABD Dolarının altına düşmesinde dahada belirginleşecektir. Bu pozisyonların ihlal edilmesi durumunda, 10.000 dolarda daha büyük bir destek sağlanacaktır.

Yazım zamanında, Bitcoin son 24 saatte %6 düşüş göstererek 11 bin doların biraz üzerinde işlem görüyor. Bu düşüşle beraber, hakimiyet %62’ye düştü ve toplam piyasa limiti 320 milyar doların altına geriledi. Varlığın umut taşıması için 12K’nın üzerine çıkması gerekiyor, aksi takdirde düşüş devam edebilir.

Boğalar hafta sonunu mu bekliyor?

Geçen ay çoğu toparlanmalar hafta sonu gerçekleşti. Bunlardan bazıları, birkaç kez büyük artışları tetikleyen balinaların hareketi ile çakıştı. Umarız, aynı eğilim Temmuz ayının ilk hafta sonuna kadar devam eder.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin