Üst düzey analist Mati Greenspan: “Bitcoin 250 bin dolara yükselecek.”
Üst düzey analist Mati Greenspan: “Bitcoin 250 bin dolara yükselecek.”

Bitcoin (BTC) için yeni yüksek seviyeler yolda olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarı için zor bir yıl oldu. 2017 yılında muazzam bir yıl başı öncesi çıkışının ortasında, akla gelebilecek tüm caddelerden büyük miktarlarda ilgi ve vaatler geldi. Büyük şirketler ve devlet düzeyindeki açıklamalar, Bitcoin’in uzun vadede başarılı olma becerisine rağmen, ilgi alanlarını sektöre kaydırmadı. Ancak şimdi durum Bitcoin (BTC) için farklı görünüyor.

2017’nin en ilgi çekici doğumlarından biri de Bitcoin vadeli sözleşmeleri

2017’nin en ilgi çekici doğumlarından biri de Bitcoin vadeli sözleşmeleri. CBOE ve CME, yıl sonunda fiyatlarda meydana gelen muazzam artışla aynı zamana denk gelen sözleşmeleri başlatan ilk şirket oldu. Tabii ki, lansmandan kısa bir süre sonra, kriz başladı. Ve slaydın ortasında, ABD Emtia ve Vadeli İşlemleri Ticareti Komisyonu (CTFC), Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin gözden geçirilmesini başlattı.

Sekiz ay hızlı ilerledi ve slayt devam ediyor. Bitcoin ve onun muadilleri fazlaca değer kaybetti. Bazı kripto para birimleri 2017 sonu değerlerinin %15’inden azı ile işlem görüyor. Düşüşe rağmen, vadeli işlem sözleşmesinde bir miktar hayat kaldı. Bu konudaki en yeni ana başlık, 2019 başlarında yeni sözleşmeler başlatması planlanan Nasdaq’a ait.

Nasdaq boğa koşusunu tetikleyebilir!

Nasdaq, yeni bir kripto para finansal ürünleri pazara sunmak için VanEck yatırım yönetimi firması ile ortaklık kuruyor.  Bu haber mevcut iklim için bir sürpriz olarak gelebilir. Aslında, 30 Kasım Cuma günü, CMO vadeli işlem sözleşmelerinin sona ermesiyle birlikte, Bitcoin son iki gündür kısa bir toparlanma yönünde birtakım istikrar işaretleri gösteriyor. Bu durum, bir önceki dönemlerde rapor edilen volatilite ve kısa artışlarla birlikte bir patern gibi görünüyor.

nasdaq kripto ticareti

Intercontinental Exchange’in sahip olduğu Bakkt tarafından çıkarılacak olan Bitcoin vadelileri, geçtiğimiz hafta ertelendi. Ancak şirket kararın fiyat dalgalanmalarıyla ilgili olduğunu reddederken, şu açıklamayı yaptı:

Ürün lansmanlarını çoğu zaman olduğu gibi, test etmek ve yeniden gözden geçirmek her zaman önemli.  Kripto bu kaynakların uygulandığı yeni bir varlık sınıfı, bu yüzden riskler ve avantajlar iyice gözden geçirilmeli.  Bu nedenle, sektöre ayrı bir değer getirmek için çalıştığımızdan, zaman çizelgemizi tekrardan ayarlamaya karar verdik.

Bitcoin (BTC) rallisi yolda olabilir!

Ancak, bu vadeli işlemler için yeni lansman tarihi, Nasdaq vadeli işlemlerinin rapor edilen zaman çizelgesine benzer şekilde, 24 Ocak 2019. Bu, hem yıl başından önce hem de gerçek lansman zamanında Bitcoin için önemli bir fiyat artışına neden olabilir.

Hafta boyunca bakıldığında, Bitcoin iyileşme belirtileri gösteriyor gibi görünüyor. Ayın şu anki temeli 25 Kasım’da 3.600 doların biraz üzerindeydi, ancak fiyatlar CoinMarketCap’in verilerine göre bugün daha geniş bir pazar rallisinde 4.208 dolar seviyesine yükseldi. 

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin