Money Button CEO'su: “Bitcoin'in protokolünü değiştirmeye gerek yok.”
Money Button CEO'su: “Bitcoin'in protokolünü değiştirmeye gerek yok.”

Bitcoin (BTC) için 3.500 dolar seviyesi verimli nokta olur mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) geçen hafta inanılmaz bir fiyat düşüşü yaşadı. CoinDesk’e göre, son Bitcoin pazarı, kripto para biriminin %44’ten fazla düştüğü Nisan 2013’ten bu yana en büyük haftalık fiyat düşüşünü hatırlatıyor. Aralık 2017’deki 20.000 dolarlık zirve fiyatı ile karşılaştırıldığında, mevcut fiyat yüzde 80 düştü, bu da bir yatırım aracı olarak Bitcoin’in sağlamlığı hakkındaki eski şüpheleri tekrar gün yüzüne çıkarıyor.

Bitcoin (BTC) analistleri fiyatın yönü konusunda ikiye ayrıldı

Daha önce bildirdiğimiz üzere dünyanın altıncı en büyük Bitcoin madencilik havuzu F2Pool’un kurucusu ve CEO’su Mao Shixing,  Bitcoin’in halving olayının 2020’de Bitcoin ekosistemi üzerinde çok az etkisi olacağını düşünüyor. Bloomberg, bu yıl kripto balonunun patlamasının esas olarak düzenlemenin güçlendirilmiş gücü de dahil olmak üzere çeşitli faktörlerden kaynaklandığını belirtiyor: kripto topluluklarındaki iç savaş ve kripto borsalarındaki kaos. Bütün bu sorunlar bu hafta yoğunlaştı.

3.500 doların gelecekteki Bitcoin eğilimlerinin bir havzası olarak da kabul edildiğini belirtmek gerekir. Bitcoin analistleri ikiye ayrıldı: Bir taraf 3.500 dolarlık bir kazanç noktasına, diğer taraf ise fiyatın daha fazla düşeceği görüşüne sahip.

Bir taraf 3.500 dolarlık bir kazanç noktasına inanıyor

Kıdemli pazar analisti Mati Greenspan, yatırımcıların pazara girmesi için 3.500 doların iyi bir fiyat olduğunu belirtiyor. Tesadüfen, İngiltere’de Think Markets’ın baş pazar analisti Naeem Aslam, 3.500 doların Bitcoin’in tabanı olabileceğini söylüyor. Düzenleyici çevre boğaları öldürüyor ve ayılar çıldırıyor. Forbes analisti Joseph Young ise konuya yönelik şunları söylüyor:

3000 dolardan Bitcoin, 100 dolardan Ethereum alınabilir… 2014, 2015, 2016 ve 2017’de kaçırdıysanız, şimdi tam zamanı.

Diğer taraf, Bitcoin fiyatının düşmeye devam edeceği konusunda ısrar ediyor

Diğer taraf, Bitcoin fiyatının düşmeye devam edeceği konusunda ısrar ediyor. BTC analisti Aayush Jindal, 3.500 doların şu anki kripto çöküşünün alt sınırı olmayabileceğine ve BTC fiyatının bir sonraki aşamasının 3.200 dolara düşebileceğine inanıyor. Oanda Corp, Asya Pasifik ticaretinin başı olan Stephen Innes, konuya yönelik şunları söylüyor:

Kısa vadede, gelecek yıl Ocak ayı itibarıyla Bitcoin fiyatları 2.500 dolara kadar düşebilir.

Stephen Innes, Bitcoin fiyatlarının henüz dip seviyesine değmediğine inanıyor. Bloomberg ile yapılan bir telefon görüşmesinde Innes, Bitcoin’in düşmeye devam etmesi halinde insanların panik yapıp satmayı seçeceğini belirtiyor.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin