Golden Cross’u gören Bitcoin yüzde 5.000 artabilir!
Golden Cross’u gören Bitcoin yüzde 5.000 artabilir!

Piyasalar heyecanlandı: Bitcoin (BTC) golden cross’a çok yakın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasaları aşağı yönlü inişini durdurabildi ve mevcut fiyat seviyelerinin biraz altında göreceli olarak güçlü destek seviyeleri buldu. Kısa süre önce 5.400 dolara yükseldikten sonra 4.900 dolara düşmüş olan Bitcoin (BTC), bir destek bölgesi olarak son zamanlardaki en düşük seviyesini belirledi ve o zamandan beri daha yüksek seviyelere çıkabildi.

Bitcoin boğaları için en büyük işaret

Bu son düşüşe rağmen, Bitcoin, 2015 ayı piyasası da dahil olmak üzere, yıllarca süren büyük boğa koşularından önce gelen, hararetli golden cross (altın haç) teknik oluşumunu oluşturma yolunda ilerliyor.

Bitcoin (BTC) hızla 5.100 ABD dolarına doğru ilerliyor

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, Bitcoin müşterilerinden büyük bir baskı gördü ve bu da aylık en düşük seviyesi olan 4.000 dolardan 5.400 doların üstüne çıkmasına neden oldu. Bu haftanın başındaki yukarı yönlü itişin zayıflamasına rağmen, BTC’nin 4.900 doların üzerinde durma kabiliyeti bir yükseliş işareti.

https://twitter.com/CryptoHornHairs/status/1116784204094873603

Twitter’daki popüler bir kripto para birimi analisti olan CryptoHornHairs, takipçilerine son tweetiyle 4.900 dolar seviyesinin Wyckoff analizine göre kritik bir destek bölgesi olduğunu söyledi.

BTC altın haç desenini oluşturmaya hala yakın

Altın haç deseni, bir varlığın 50 günlük hareketli ortalaması (MA) ile 200 günlük MA ortalamasının birbirini geçtiğinde meydana gelir. Genellikle altın haç deseni, 2015’de dahil olmak üzere büyük boğa koşularından önce oluşan BTC’nin yükselişine işaret eden oldukça yüksek bir teknik göstergedir.

Twitter’da kripto para birimi alanında popüler bir analist olan Moon Overlord, son tweet’tinde BTC’nin şu anki saygın modeli şekillendirme olasılığından bahsetti ve Bitcoin’in yükseliş momentumunu durduran fiyat düşüşüne rağmen, kripto para biriminin bu modeli oluşturmaya yakın olduğunu belirtti.

Bitcoin’in boğalarının kısa vadede kripto para biriminin fiyatını 4 bin 900 doların üzerinde tutabildiğini varsayarak, yakında yeni bir uzun vadeli boğa eğiliminin başladığını teyit edebilecek altın bir haç deseni oluşabilir.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin