Bitcoin (BTC), düşüş eğilimini devam ettiriyor
Bitcoin (BTC), düşüş eğilimini devam ettiriyor

Bitcoin (BTC) gerçekte ne kadar değerli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto satışları hafta sonlarında derinleşti, çünkü büyük dijital para birimleri yeni düşük seviyelere indi. Barry Silbert ise hafta sonunu portföyünü oluşturmak için geçirdiğini açıkladı. Bitcoin (BTC) de hafta sonu alım imkanı sunan kripto paralar arasındaydı.

Bitcoin (BTC), düşüş eğilimini devam ettiriyor

Dünyanın en büyük dijital para birimi Bitcoin, %6’lık düşüşle 3.742 doladan işlem görüyor. Bitcoin günde yüzde 15’e ve aylık yaklaşık %40’a uzanan değer kayıpları ile Eylül 2017 yılından bu yana ilk kez Cumartesi günü 3.500 doların altına düştü. Hafta sonu yaşanan fiyat düşüşlerinden sonra Pazartesi günü Bitcoin kendini toparlamaya çalıştı ancak bugün tekrar fiyat düşüş trendine girdi.

Yazım sırasında Bitcoin, düşüş eğilimini devam ettiriyor. Bir zamanlar 20.000 dolara yakın olan Bitcoin, satışlar sırasında, dijital paraların gerçekte ne kadar değerli olduğunu soran endüstri oyuncularına sahip.

“Mevcut durum, Bitcoin’in daha fazla değer yitirdiği anlamına gelmez.”

BTC‘nin Oanda’daki Asya Pasifik ticaretinin lideri olan Stephen Innes, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bu tip bir fiyat hareketiyle ilgili normal veya pozitif hiçbir şey yok. Bu yüzden, hikaye satan sahte peygamberlere dikkat edin ve asla bir fiyata demir atmayın. Sadece BTC’nin 5.000 dolar, 4.000 dolar ya da 3.000  doları altında ticaret yapması, Bitcoin’in daha fazla değer yitirdiği anlamına gelmez.

Ancak, bir Bitcoin savunucusu ve Digital Currency Group’un kurucusu olan Barry Silbert, bazı dijital para birimlerinin değersiz olduğu konusunda şüphesiz. Silbert, portföyüne bunları eklemek için hafta sonu kapitülasyonunu kullandığını söyledi.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin