Kripto türevleri hacmi bir kez daha tüm zamanlar rekoru kırdı
Kripto türevleri hacmi bir kez daha tüm zamanlar rekoru kırdı

TOP 3 fiyat tahmini: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) – Belirsizlik veya boğa piyasası geri dönüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Boğalar kolayca ayıları geçemiyor, Bitcoin takılı bekliyor. Peki pazarın ne zaman tersine dönmesini beklemeliyiz? Aşağıdaki fiyat tahminleri bu soruyu cevaplamanıza yardımcı olacaktır.

Bitcoin geri çekilme olmaması iyiye işaret

Kripto para birimi piyasası geçen haftaki senaryoyu takip etmedi ve yerel maksimum bölgeye yakın bir yerde işlem görmeye devam etti. Bir sonraki geri çekilme gerçekleşmediğinden ve büyüme devam ettiğinden, artış eğiliminin yeniden başlatılması konusunda güvenle konuşabiliriz.

Aynı zamanda, CME verileri Bitcoin vadeli işlemlerine katılan yatırımcıların ilgisinde bir düşüş olduğunu göstermektedir.

Altcoinler iyileştikçe, Bitcoin hakimiyet geriliyor

BTC/USD

Analistlere göre, Bitcoin’in teknik analizi, 6.000 dolarlık önemli bir direnç seviyesine geçtiğini gösteriyor. Kanalın üst sınırının sürekli büyümesi ve parçalanması durumunda, tam teşekküllü bir yukarı hareketin yeniden başlatılmasını beklemeliyiz. Bu bağlamda, RSI Tahmin Bandı da yükseliş eğilimlerini gösteriyor.

 BTC / USD grafiği

4 saatlik bir grafiğe göre teknik analize bakan analistler,  BTC’nin 5.250 ABD dolarının altına düşme ihtimalinin düşük olduğunu gösteren Üçgen modelinin oluşumunu göstermektedir. Modelin üst sınırının dağılması ve 5.500 doların üzerinde kapatılması durumunda, potansiyel 5.700 dolar hedefiyle büyümenin devam etmesi beklenebilir. Buradaki ek bir sinyal Göreceli Güç Göstergesi (RSI) üzerindeki destek hattının testidir.
BTC fiyatı yazım sırasında 5.267.45 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD

Geceleri Bitcoin ile senkronize olan ana altcoin fiyatı %3’ten daha fazla arttığı için analistlere göre pozitif dinamikler gösterdi. ETH/USD çifti 200. EMA’nın desteğinden 155 dolar seviyesine kadar ilerledi ve hızlı bir şekilde 50. hızlı EMA’nın üzerinde 165 dolar civarında yükseldi.

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

Bir başka direnç alanı ise 174 dolarda bulunuyor; bu kırılma, varlığı 190 dolarlık psikolojik bölgeye yaklaştıracak. Bu seviyedeki bir koparma, ETH/USD fiyatlarındaki bir artışın onaylandığını gösterecek.

ETH’nin fiyatı yazım sırasında 171.63 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD

İlk 3 kripto arasında, Ripple son 24 saat içinde en büyük büyümeyi gösterdi. Yatırımcılar ve traderlar kripto paraya ilgi gösteriyor, çünkü piyasa değeri son günde yaklaşık 300 milyon dolar arttı.

XRP / USD grafiği

Analistlerin teknik bakışı açısı göz önüne alındığında, Fibonacci’nin geri çekilmesi yeşil alanda (%61,8) bir konsolidasyon bölgesi olan 0,343 dolar değerinde bir konsolidasyon göstermektedir. RSI göstergesi aşırı alım göstermiyor ve XRP 0,35 dolar seviyesinden bir direnç seviyesi daha almaya yetecek güce sahip. Eğer kripto pazarı yükseliş eğilimini sürdürürse, Ripple önceki seviyelerine geri dönebilecek.

XRP’nin fiyatı yazım sırasında 0,3386 dolar seviyesinde işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin